Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nijedan Bush nije glasovao za Trumpa, jedan dao glas Hillary

None Foto: PIXSELL

U razgovoru za New York Times Updegrove kaže da Bush stariji (93) koji je bio predsjednik od 1989. do 1993., ne voli Trumpa, iako ga osobno ne poznaje

Ni George H. W. Bush ni njegov sin George W. Bush nisu lani glasali za republikanskog kolegu Donalda Trumpa, rekao je autor nove knjige o 41. i 43. američkom predsjedniku u kojoj su otkrili da ne vole sadašnjeg prvog stanara Bijele kuće.

Bush stariji je glasao za Hillary Clinton, a njegov sin nije glasao ni za Trumpa ni za njegovu demokratsku protukandidatkinju, rekao je Mark K. Updegrove koji je napisao "Posljednje republikance" uz pomoć dvojice bivših predsjednika, oca i sina.

Knjiga će u nakladi HarperCollinsa izaći 14. studenog.

U razgovoru za New York Times Updegrove kaže da Bush stariji (93) koji je bio predsjednik od 1989. do 1993., ne voli Trumpa, iako ga osobno ne poznaje.

U razgovoru tijekom predsjedničke kampanje 2016. George H. W. Bush je rekao autoru da je Trump "razmetljivac" kojeg vodi ego a ne opće dobro.

Bush mlađi (71) koji je u Bijeloj kući bio od 2001. do 2009. smatrao je da Trumpu nedostaje poniznosti i potrebnog razumijevanja predsjedničke dužnosti, rekao je Updegrove predstavljajući knjigu o međusobnom odnosu dvojice Bushevih, koju je napisao uz njihovu suradnju.

 

Komentari (6)
  • Koliko su zla nanijeli svijetu, a ovaj prastari i nama, već su trebali biti u - Guantanamu.

    5. 11. 2017,   10:11
  • Ja se iskreno nadam da ce se njihov narod probuditi i strpati ovu dvojicu sa slike u zatvor.

    4. 11. 2017,   23:30
  • Komentiraš onako kako jest i onda neki od Amero ili Bušo-poklonika ,udari zastavicu. nevjerojatno kakvih likova u Hrvatskoj ima... Eto malo ću finije,ovaj tata i sin su iz one loze tz. vladara iz sijenke, Masoni koji su ljudskom rodu nanijeli ogromnu štetu,ali eto u Rh oni imaju svoje fanove.

    5. 11. 2017,   20:05