Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nijemac (44) je 30 godina imao metak u vratu, a nije ni znao

None Foto: 24sata/ilustracija 2

Jörg Bastiansen je otišao liječniku jer mu se na vratu pojavila oteklina. Liječnik je napravio rentgensku snimku i šokirao se. Jörga su operirali i izvadili mu metak

Jörg Bastiansen (44) iz njemačkog Lauterbacha je 30 godina živio s metkom u vratu. Jörgu bi se ponekad na vratu pojavio mali prištić koji mu je otekao prije dvije godine. No nije ga boljelo pa nije otišao liječniku. No oteklina se povećavala i približila aorti pa je ipak zakazao termin kod doktora. 

- Liječnik je napravio rentgensku snimku i nakon što je bila gotova, ušao sam u ordinaciju. Liječnik je stavio ruke iza glave i rekao mi kako u vratu imam metak. Mislio sam da se šali - kaže Jörg. A onda je malo bolje razmislio i sjetio se kako se, dok je imao 13 ili 14 godina igrao s prijateljima. 

- Zračnicom smo gađali balone. Sjećam se da je jedan balon proletio meni ispred lica. Čuo sam pucanj. Na bradi mi se pojavila mala rana, ali nije krvarila pa nisam mislio da je bitno - rekao je Jörg za Bild. Liječnik ga je operirao i izvadio mu metak. 

Komentari (2)
  • Kaže se Diabola a ne metak.

    8. 2. 2012,   21:22
  • ZRACNICA nema metak vec dijabole i neko ne razumje ocito sta pise

    9. 2. 2012,   10:34