Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nijemac (76) snimao djecu u nudističkom kampu na Cresu

Njemački državljanin je u nudističkom kampu na otoku Cresu snimao djecu. Policija je tijekom kriminalističkog istraživanja zaplijenila od njega opremu kojom se služio

Policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj proveli su kriminalističko istraživanje nad njemačkim državljaninom (76) radi sumnje da je iskorištavao djecu za pornografiju. 

U nudističkom kampu na otoku Cresu snimao je djecu. Policija je tijekom kriminalističkog istraživanja zaplijenila od njega opremu kojom se služio, kao i ostale predmete koji su kod njega pronađeni. Završetkom kriminalističkog  istraživanja kazneno je  prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, izvijestila je PU primorsko-goranska.

Komentari (27)
  • Mislim da je tu ključna roditeljska pažnja i oprez.Ako je nudistička plaža u pitanju,valjda su roditelji svjesni čemu djeca mogu biti izložena.Posebno je šokantno,da na javnim gradskim plažama diljem Jadrana,vrludaju djeca potpuno gola,mama i tata odmaraju,sve je "leđero",palme se njišu,a kameri i aparati na svekom koraku. Nije mi jasan taj mentalni sklop tih nazovi roditelja,jer mogu se vidjeti čak i curice i dječaci od pet -šest godina,potpuno goli! Zašto je tim "majkama i očevima" toliki problem obući djetetu kupaći ,i naravno presvući ga u suhi kad djete iziđe iz vode.Kada se nešto desi,onda im je svatko kriv,i Tito,I Pavelić,i ne znam ko sve ne.Gospodo draga koja držite golu djecu na javnim plažama,dođite k sebi!!! Trbalo bi da svetko ko vidi golo djete na javnoj plaži,omah roditelje prijaviti policiji.

    8. 9. 2014,   12:37
  • Obzirom da su kod nas tajni podaci o pedofilima zanima me da li u zemljama koje imaju javne registre - da li naša policija ima uvide i informacije o istima obzirom da smo u EU ili oni slobodno obilaze lijepu našu ?

    8. 9. 2014,   12:00
  • sve to treba na Goli otok

    8. 9. 2014,   12:03