Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Njemica skinula našu zastavu, a dan poslije napala policajce

None Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Kaštel Štafilić: Njemica (38) je u srijedu s dućana skinula hrvatsku zastavu i ogrnula se njome. Policajci su joj idući dan htjeli dati prekršajni nalog. Napala ih je

Njemačka državljanka (38) koja je boravila u hotelu u Kaštel Štafiliću, u četvrtak je oko 14 sati nasrnula na policijske službenike. Dvoje policajaca pokušalo joj je uručiti prekršajni nalog jer je dan prije u Kaštel Novom s trgovine Tommy skinula hrvatsku zastavu i njome se ogrnula. Time je prekršila 18. članak Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira. 

Čim su joj policajci pred hotelom prišli počela je vikati, a potom je na njih nasrnula i fizički. Krenula ih je udarati nogama i gaziti, te je pri tom lakše ozlijedila policajku u predjelu noge. Privedena je uz uporabu sile, te je s lisicama na rukama prevezena u kaštelansku policijsku postaju.  

Kako bi se utvrdilo da nije ozlijeđena, prepraćena je zatim i u KBC Split, gdje je prošla i psihijatrijsku provjeru. 

Utvrđeno je da je sposobna za nastavak krim istrage, te je nakon saslušanja dobila kaznenu prijavu za napad na službeni osobu i prepraćena u pritvor.

Komentari (65)
  • dobra kazna i noga vrit,pa nek ide doma to radit.to ti je sve dokaza koliko nas europa svaća kao državi i članicu iste.

    10. 10. 2014,   12:14
  • Bas me zanima "genetsko porijeklo" ...pa bi stigli do rezultata da se radi o njemici ! Btw njemica je i moja susjeda ..zove se Spasojka !

    10. 10. 2014,   13:14
  • Eto. Njemica se ogrnula našom zastavom, a Oliver Frljić bi ju najradije zapalio. I na žalost, nije jedini.

    10. 10. 2014,   13:05