Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Nikad nisam čuo da je Glavaš naredio da nekog uhite, muče'

Komentari (18)
 • tada se bez glavinog i šeksovog znanje nije smjelo du*e obrisati...

  16. 7. 2019,   13:08
 • ...jedni nisu čuli, drugi nisu vidjeli, treći nisu znali, četvrti sve to skupa..peti... i zato ćemo dragi moji za 30-tak godina postati nečiji protektorat da ne velim..gubernija.

  16. 7. 2019,   13:39
 • Jadan Fehir, trebamo ga početi žaliti.

  16. 7. 2019,   15:05
 • Takav je jedva dočekao da počne ubijanje.

  16. 7. 2019,   15:01
 • Izjava koja prenosi upravo to - da on nije to čuo; i apsolutno ništa drugo - tak da kakve to veze ima kao dokaz?

  16. 7. 2019,   14:07
 • Ne mogu odoljeti, moram citirati komentzar ovdje kolegice nam "Osijek-1", upućen Pupavcu, da se to riješi, onda Glavaš ne bi bio zločinac, jer to niti nije, već heroj Domovinskog rata. Državu nam vode i pravosuđem upravljaju strukture bivše države i manjinci iz istog "legla". Zato nam je ovako, okupirana smo država i danas. A kolegica "Osijek-1" je ovo napisala Pupiju: "PRVO, Pupovče: istina i grobište svakog nestalog hrvatskog stanovnika iz Domovinskog rata (arhive u Bg, na što Hrvati nemaju utjecaj a vas bi možda i saslušali). DRUGO: ukidanje ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina iznad prava većinskog naroda (koju inicijativu može pokrenuti svaki saborski zastupnik, uključujući i vas). TREĆE: ukidanje abolicije i zakona o konvalidaciji, sve pretresti od početka do kraja (čega se ni jedan iskreni Srbin ne treba bojati, jel da). ČETVRTO: ovo je pogrešna država za takve izjave. To recite u Srbiji, tada ću vas cijeniti kao stvarno zainteresiranog za rješavanje problema. "

  16. 7. 2019,   15:55
  • u tom nesretnom ratu je bilo žrtava s obje strane i ako je Glavas cinio iste a očigledno da jeste onda ne može niko biti heroj...pretresati treba srbe ali onda i hrvate pa bi došli do toga da bi se državni proračun rasteretio s dosta braniteljskih (herojskih) mirovina...ako već tražite neku pravdu onda je treba tjerati obostrano a ne jedne zločine opravdavati a druge osudjivati..zločin je zločin ma tko god ga činio

   16. 7. 2019,   16:08
  • Sram vas bilo, mi nismo bili okupatori, agresori, otimači, mo smo se branili. I tu nema milosti. probajte to reći amerima, Izraelcima. Pretresti treba abolirane, među njima brdo onih koji su zločinci. Rade u državnim tvrtkama, policiji, eno ih i u Vinkovcima ali i u Vukovaru. Dosta je više tih inverzija, mi smo pobjednički narod, kao i naši ratnici, i točka. I koje mirovine. Ima cca 70 tisuća branitelja među kojima su i invaliti i oni dragovoljci koji imaju neka primanja. Al zato ne prigovarate na prenesenih kao naslijeđe majke ti mile, 35 tisuća partizanskih, a nijedna nije manja od 8 tisuća kuna. Dosta te priče o preuzimanju odgovornosti. Rat je rat, i to još obrambeni, bez naoružanja, uz sva moguća embarga. Ma čujte, neću više. Glavaš je heroj Domovinskog rata i točka. Nop mi još nismo oslobodili svoju državu, još smo okupirani. Al idu neka druga vremena, polako, sam polako. Nema izjednačavanja krivice. Jer je niti nema.

   16. 7. 2019,   21:29
  • Ako je heroj, zašto bi heroj pobjegao u Bosnu i skrivao se? Druga stvar: zločin je zločin, i ljude koji su to činili treba nazivati zločincima. Gotovina je pravi general koji je htio završiti misije sa što manje žrtava (pogotovo civilnih). Za Glavaša se zna da je ubijao civile i tu priča za mene završava. Zločinac...

   16. 7. 2019,   22:59
  • purgerica- potpuno razumijem tvoj napor i domoljublje. moraš razlučiti dvije stvari. rat. kao oružani sukob nije birao žrtve, niti mlado niti staro, niti žene niti djecu. međutim ovdje se govori o ljudima niskog morala i proračunatim ratnim profiterima. u pritvoru ili u dravi su završili oni koji su imali novac.

   17. 7. 2019,   06:36
  • purgerice nisi realna prema sebi pa tako ne možeš biti niti prema drugome...niti jedna žrtva nije važnija od druge a ti uzdiži koga god hoćes....ameri imaju ratne veterane a ne branitelje koji su "aktivni" desetljećima...

   17. 7. 2019,   10:00
  • Tko je činio vece zlocine od navodnih partizabskih heroja, pa onaj tko bi rekao da je taj heroj zlocinac taj ne bi vise vidio svjetlo dana sigurno. Niste odgovorili zasto potomci tih zlocinaca jos uvijek dobivaju mirovinu, a rodili su se poslije rata? Zuljaju vas Hrvatski heroji? Čuj to cinili zlocine? Sto su trebali neprijatelja docekivati cvijecem? BLAGO ZADRO je sve cinio da mirnim putem se rijese sukobi pa ga vise nema. Vjerojatno da vise nema Glavasa Mercepa i slicnih onda bi za vas tek bili heroji. Srbi slave izgubljene bitke i svoje heroje koji to nisu dizu u nebesa, a vi po svojima pljujete. Sram vas bilo!

   20. 8. 2019,   09:51
  • Sinoc gledam neku srpsku emisiju gdje pricaju o svemu, i naravno kao i uvijek dodose na red Hrvati. Odmah prica kako su klali njihovu decu i najgnjusnije stvari, i veli onaj jedan, ama bre da je zato samo jedan čovek odgovarao, a oni svi cetnici presli u partizane da se osvete Hrvatima i pobili poslije rata preko 500000 Hrvata. Vidite kako oni truju svoj narod lazima i velicaju ono sto uopce ne postoji.

   20. 8. 2019,   09:57
  • Nemojmo generalizirati, Glavaš , iako je Hrvat, loš je čovjek prije svega, možemo se mi lagati, ali ako je netko radio ratne zločine i bio ratni profiter, on je za mene nitko i ništa, samo osoba koja mora u zatvor...ende! A što se srba tiče, njima je mitomanija u genima, ne treba se uzbuđivati oko njihovih laži, samo ih treba ignorirati i ne započinjati nikakav dijalog sa njima... kao da ne postoje...

   20. 8. 2019,   10:05
 • Bosanac ratni zločinac.

  16. 7. 2019,   19:06
 • Tko je čuo.!

  16. 7. 2019,   22:25
 • I onda je svizac zamotao čokoladu u omot...

  16. 7. 2019,   19:31
 • Može biti, stvarno, ni ja nisam čuo.

  16. 7. 2019,   16:53