Obavijesti

News

Komentari 151

Nikola Grmoja: Stipo Gabrić Jambo je nervozan i u strahu

Nikola Grmoja: Stipo Gabrić Jambo je nervozan i u strahu
1

Zaključio je da je "Jambo očito pogubljen i u strahu zbog onoga što bi se moglo događati sa svima onima koji su sudjelovali u kriminalnim i koruptivnim radnjama"

VIDEO

Glasnogovornik Mosta nezavisnih lista Nikola Grmoja u subotu je istaknuo da je Stipe Gabrić Jambo bio ''jako nervozan, apsolutno pogubljen i u strahu zbog onoga što bi se moglo događati sa svima koji su sudjelovali u kriminalnim i koruptivnim radnjama'' kad se u stanci sjednice Predsjedništva HSS-a pred novinarima obrušio na čelnika Mosta Božu Petrova.

"Vidio sam čak i video snimku. Gospodin Gabrić mi je izgledao jako uznemiren, uzjapuren tako da je očita kod njega velika nervoza. Pretpostavljam zbog čega, jer mislim da će s ovim što Most namjerava napraviti i što će se događati konačno odgovarati oni koji su se na bilo koji način ogriješili o državni ili o gradske i općinske proračune", rekao je Grmoja Hini upitan kako komentira Jambovo obrušavanje na njega i čelnika Mosta Božu Petrova.    

Grmoja je ustvrdio kako je sve ono što je iznio Stipe Gabrić Jambo na račun Bože Petrova "potpuno netočno". 

"Rekao je da je gospodin Petrov prepoznat i kao blefer od strane građana Metkovića, što je apsolutna neistina - da je dobio 700 preferencijalnih glasova. Gospodin Petrov je dobio 2.585 preferencijalnih glasova, čak 700 više od generala Damira Krstičevića, koji je nosio listu Domoljubne koalicije", istaknuo je Grmoja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zaključio je da je "gospodin Jambo očito pogubljen i u strahu zbog onoga što bi se moglo događati sa svima onima koji su sudjelovali u kriminalnim i koruptivnim radnjama".

Grmoja nije htio komentirati što je Stipu Gabrića Jamba, nakon tih njegovih izjava novinarima, iz HSS-a suspendirao predsjednik te stranke Branko Hrg.

 "Ne bih htio to komentirati. To su unutarnji odnosi u stranci. Na to nemam komentara, već samo imam na izjave Stipe Gabrića Jamba čiji je ispad bio jako nervozan, tako da pretpostavljam što stoji iza toga", poručio je Grmoja.   

Stipo Gabrić Jambo, bivši gradonačelnik Metkovića i predsjednik Županijske organizacije HSS-a Dubrovačko-neretvanske županije u subotu se u stanci sjednice Predsjedništva HSS-a pred novinarima obrušio na čelnika i glasnogovornika Mosta nezavisnih lista Božu Petrova i Nikolu Grmoju te ih nazvao "običnim bleferima", Most "molitvenom sektom", a Metković "pograničnom kasabom".

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 151
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...
POTVRDILI VJEŠTACI

Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...

U vještačenju su na tijelu utvrdili brojne ozljede, zbog čega su vještaci zaključili da se radi o nasilnoj smrti