Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nikolić pisao Kolindi: Gnušam se i osuđujem paljenje zastave

None Foto: Jurica Galoić/PIXSELL 3

Vjerujem da ćete razumjeti da iza ovakvih incidentnih pojava ne stoji ozbiljna politika bilo koga, a kamoli srbijanskih čelnika - napisao je srbijanski predsjednik

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić pismom je poručio hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović da je čin spaljivanja hrvatske zastave za svaku osudu, piše B92.

Dodao je i da će protiv počinitelja biti poduzete sve mjere predviđene zakonom.

- Državni vrh Srbije gnuša se svakog omalovažavanja simbola bilo koje države i naroda. Vjerujem da ćete razumjeti da iza ovakvih incidentnih pojava ne stoji ozbiljna politika bilo koga, a kamoli srbijanskih čelnika - navodi se u poruci koju je u Nikolićevo ime poslao njegov savjetnik Ivan Mrkić.

U pismu se napominje i da su se u Hrvatskoj događali brojni incidenti i kršenja prava, ali da ih, zbog očuvanja dobrosusjedskih odnosa, čelništvo Srbije nije stavljao i neće stavljati u "prvi plan političke pažnje"

Komentari (310)
  • Vjerujem da ćete razumjeti da iza ovakvih incidentnih pojava ne stoji ozbiljna politika bilo koga, a kamoli srbijanskih čelnika .. Ovako ćemo !!!!!!! Prvo isplatite ratnu odštetu, pronađite posljednjeg nestalog Hrvata, dostavite planove minskih polja u Hrvatskoj, pozatvarajte u vašim zatvorima do posljednjeg četnika pa ćemo možda dalje razgovarati !! Do tada BLOKADA i prekid svih diplomatskih odnosa !

    2. 4. 2015,   22:05
  • nevjerovatno ,kako nikolic i vucic ,se ogradjuju sa seseljem ,,a ni rijeci o Vulinoj izjavi i mrznji

    2. 4. 2015,   22:23
  • Nikolicu smijesan si,svi znamo ko si i sta si, zlocinac koji vodi istu politiku ko i kum mu,sljedbenik,nema razlike osim sta se ona budala javno sramoti i ne skriva svoju narav

    2. 4. 2015,   22:19