Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nina Kuluz: Odluka o ovrsi nad mojim sinom je nakaradna

None Foto: Privatni album

Novi pokušaj ovrhe nad devetogodišnjim dječakom zakazan je za devet sati 7. veljače ove godine i tada će se pokušati provesti sudsku odluku prema kojoj majka Nina Kuluz mora predati dijete ocu, Talijanu

Nina Kuluz čijem sinu ponovno prijeti ovrha rekla je za N1 Televiziju je da je njezina najveća pogreška bila što nije tužila svog bivšeg supruga. "Odluka suda o ovrsi nad mojim sinom je nakaradna", upozorila je Kuluz i podsjetila da dijete i dalje nitko ništa ne pita.

Novi pokušaj ovrhe nad devetogodišnjim dječakom zakazan je za devet sati 7. veljače ove godine i tada će se pokušati provesti sudsku odluku prema kojoj majka Nina Kuluz mora predati dijete ocu, Talijanu Alessandru Avenatiju.

- Doznala sam za tu odluku na putu u Italiju, osjećam se očajno i jako me je strah za moje dijete - kaže Kuluz i dodaje kako od RH očekuje da zaštitit nju i sina.  

Komentari (24)
  • Pa valjda i otac ima pravo na dijete, zašto bi RH štitila nju, koja je dijete piupila i zbrisala? Treba štititi jedino dijete. Jel se ona ikada zapitala što čini svom djetetu?

    28. 1. 2018,   19:27
  • Ehh Nina, da si bar malo pametna pitala bi sama sebe zašto to sve činiš i da li to koristi Tvom djetetu, ali eto NISI.

    28. 1. 2018,   19:07
  • Zasto je doticna jos na slobodi?

    28. 1. 2018,   19:46