Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

‘Nina priznala krivnju, na sud nije došla jer želi biti sa sinom’

Komentari (121)
 • Pitam se kakvu bi kaznu dobio muskarac da su uloge obrnute.

  6. 3. 2019,   17:47
  • žena sam, ali znam odgovor, na žalost

   6. 3. 2019,   18:34
  • Barem 40 godina zatvora!

   6. 3. 2019,   20:04
  • Kad muskarci budu rađali onda postavljavj takva pitanja

   6. 3. 2019,   20:08
  • Po tebi teaa, majka je vlasnica djeteta a muž ga samo iznajmljuje uz nadoknadu.

   6. 3. 2019,   20:27
  • vidim, skuplja se šovinistička feminaci ekipa. teaa, kad žene budu mogle začeti po duhu svetomu, onda ćeš biti u pravu. Do tad šuti

   7. 3. 2019,   00:05
  • Evergreen nemojte se zamarat sa takvima lp postovani kom

   7. 3. 2019,   00:10
  • Majka nije vlasnica djeteta nego MAJKA, a djetetu je mjesto uz majku osim ako je majka delikventica. Vrlo jednostavno i prirodno. Majka rađa doji.. brine odgaja. To je naprosto tako. A do sperme nije pretjerano tesko doc, ima darovatelja za 100 eura vec 😀

   7. 3. 2019,   15:56
  • Znaci otmica nije zlocin. Dakle sud u Italiji je presudio da dijete ostaje u domu sa ocem, a onda majka otme dijete (ne znam kako drugacije nazvati to sto je ona izvela). Ako to nije delikventno ponasanje onda ne znam sta je!

   7. 3. 2019,   18:04
  • Ne moze majka oteti svoje dijete, jer nema nis prirodnije od toga da dijete tada jos beba na sisi bude uz svoju mamu. No, prezvakana tema. Taj ce se slucaj sigurna sam ubrzo rjesiti pravicno.

   7. 3. 2019,   19:16
  • Slucaj je rijesen pravicno, posto je majka priznala otmicu i osudjena na uvjetnu kaznu od godinu dana sa rokom kusnje pet godina na hrvatskom sudu!

   7. 3. 2019,   19:20
  • Prilicno blaga kazna za otmicu ne cini ti se? A slucaj je tek zapoceo u Italiji gdje ce se cuti i djecakova strana price. Mislim da je vrijeme da dijete netko nesto pita a ne da svi odlucuju u njegovo ime..vise nije beba.

   7. 3. 2019,   19:27
  • Dakle dijete koje je koliko 5 godina zivjelo sa otmicarkom koja je to isto dijete ubjedjivala da je otac nasilinik ili sta ti ja znam sta, posto nije dozvolila ocu da pridje djetetu u tih 5 godina. I sad ocekujes da dijete kaze kako je otac taj koji je ok, a majka ne. I naravno to je objektivo zar ne! Jedino bi moglo biti pravedno da sud zabrani majci da se vidja sa djetetom 5 godina pa da onda pitaju dijete koji je roditelj bolji, sve ostalo je smijurija!

   7. 3. 2019,   19:37
  • Tea, ti si na razini štakora gdje ženka koja poslije oplodnje protjeruje mužjaka te nakon okota se pari sa slijedećim najjačim i oko sebe stvara čopor koji poždere sve jestivo i seli se dalje. Kod paučnjaka postoje bolji primjeri no tamo ženka ostavlja jaja nakon parenja i konzumacije mužijaka. Iz tvog priznanja i frustracija vidim da tebe ne želi niko oploditi prirodnim putem već moraš u kupovinu. Na tvoju žalost, u Hrvatskoj se legalno ne može kupiti sperma ali može dječja hrana koja je toliko usavršena da je zdravija od prirodne posebno kod kritičkih skupina. Isto tako postoji mogućnost bezbolnog poroda. Jedino ostaje nošenje djeteta i mjesec dana mučnine koja tebi nije strana (doduše, to je pijano povračanje) a što se tiče desetak kila više to tebi nije problem obzirom da imaš 30 kg viška.

   7. 3. 2019,   19:47
  • Hahahaha Vlad 😆😆😆😆 svaka cast Haaa

   7. 3. 2019,   23:03
  • Dijete je zivjelo s majkom sreco.. to sta je u tvom svijetu zivot majke s djetetom otmuca to je tvoj problemcic 😉

   7. 3. 2019,   23:41
  • Vlad vidim dosta se kuzis u stakore. Vidi se da cesto prebires po kontenjerima

   7. 3. 2019,   23:43
  • Clara Zetkin se borila za ravnopravnost žena a ti se teaa boriš za SUPERIORNOST. Svim ženama, majkama i koje to još nisu ili ne žele želim SRETAN 8. MART, DAN ŽENA. I tebi teaa :-)

   8. 3. 2019,   06:55
  • Vidim dosta se rano budis, jel bilo boca na kontenjeru? 😀 ja se za nis ne borim, ja jesam superiorna muskim budalama. S ovima koji imaju soli u glavi i normalno im je da majka bude uz svoje malo dijete s njima mogu bit ravnopravna. Sretan i tebi Dan zena 😉

   8. 3. 2019,   11:02
  • Hvala. Budem prenio tvoju čestitku majci u staračkom domu. Ružu budem osobno donio SUTRA (kad nađem u kontejneru). Bivšoj ne trebam. Dobila ona kitu, od boljeg koji nije trebao njenu djecu koja su dosuđena MENI.

   8. 3. 2019,   11:12
  • Ahaha u tom grmu lezi zeko... bivsa, kita, kitic.. sad je sve puno jasnije,zato ono vrijeđanje haha.. jbg nisam ti ja kriva sto te zena ostavila radi drugog. Desava se. Kak bi rekla Seve Dobrodosao u klub sjedni udobno se smjesti, prevarenih ima svud zar to nisu dobre vijesti? 😂

   8. 3. 2019,   12:12
  • @tea, draga moja u mom i u pravnom svijetu ako sud presudi da dijete ostaje sa jednim roditeljem u drzavi, a drugi roditelj uzme dijete i ode u drugu drzavu, pa se onda jos skriva u trecoj da ga druga drzava ne izruci u prvu - to se smatra otmicom. Ne znam kako u tvojoj glavi neke stvari funkcioniraju, ali zakoni su takvi kakvi jesu, ako ih prekrsis onda si kriminalac, sto u ovom slucaju majka jeste!

   8. 3. 2019,   18:07
  • Ni u Italiji sudovi olako ne oduzimaju djecu majci bez obzira što ona nije talijanka a otac jest. Ništa se ne piše zašto je sud tako dosudio. Nije dovoljno to što otac ima bolje uvijete, to se u italiji rješava socijalnim stanovima. Ona je iz OSVETE otela dijete.

   8. 3. 2019,   18:15
  • Sud nikad nije oduzeo dijete Nini imali su zajednicko skrbnistvo. Na srecu djeca brzo rastu i postaju svoji ljudi i jako dobro ce i sami zakljuciti kakva im je majka i otac. Bez da ih mi puno poucavamo. 😊

   9. 3. 2019,   14:39
  • @tea, odlicno imali su zajednicko skrbnistvo, a onda je ona odlucila izbaciti oca iz tog skrbnistva. I to tako da je otela sina i odvela ga prvo u hrvatsku , a zatim se skrivala u bosni par godina. Majka, kraljica, uzor svim majkama. I da naravno otac je grozan!

   10. 3. 2019,   23:11
  • Majka otela dijete?dobri stari humor. inace se bjezi od kolaca. A ko da musko moze shvatiti kako je zenama, ni ne ocekujem. Steta sto se vracala iz Bosne, naivna zena 😕 Hrvatska drzava prezire svoje ljude posebno zene 😢

   12. 3. 2019,   10:57
  • @tea, ocito imas problema sa shvacanjem nekih osnovnih pojmova pravnog drustva. Ali pokusaj shvatiti, na sudu u Italiji je pokusavala dokazati da je muz nasilnik. Nakon svih istraga koje su provedene sud odlucuje dijete ostaviti kod oca uz zajednicko skrbnistvo. Zar zbilja mislis da sud u Italiji nije provjerio njezine navode i da je ista od onog sto je ona navela istina da bi ostavio dijete na brizi oca. Da bi onda majka/kraljica/bozica odlucila da ipak sud ne moze biti mjerodavan za to s kim ce dijete zivjeti pa je uzela dijete sa sobom na par godina, sto je ocito u nekom paralelnom svemiru sasvim legalna akcija, i skrivala se po Bosni. Naravno to nije otmica posto je ona majka/kraljica/bozica.

   12. 3. 2019,   18:26
  • Ne, Nina nikad nis nije pokusavala dokazati na tal.sudu u tom i je njena najveca greska. Vratila se u domovinu misleci da domovina stiti svoje građane. Sta se tice Talijana samim tim sto su joj izrekli simbolicnu uvjetnu kaznu su sve rekli. Ko je kriv Hrvatima sto mrze svoje građane pa im građani bjeze, ubrzo ce samo stare dede i babe setati o Lijepoj nasoj.

   16. 3. 2019,   14:50
  • Greska, nije se ona vratila u domovinu, ona je prvo otela sina, zatim pobjegla u hrvatsku, a kad joj je zaprijetilo oduzimanje djeteta i vracanje u italiju onda je pobjegla u bosnu. Pocnimo vec jednom stvari nazivati pravim imenom. Ideja da majka ne moze oteti dijete je totalna glupost. Ili iz istoga proizlazi i da majka moze i ubiti dijete jer se i dalje svodi da je ipak ona majka tog dijetetakojem je dala zivot pa ga moze i oduzeti. Pa onda objasni zasto je gospodja koja je ubila svojg trogodisnjeg sina dobila 30 ili 40 godina zatvora!

   16. 3. 2019,   21:07
  • Naravno da ne majka oteti svoje dijete maleno na sisi, jer nema nista prirodnije nego da je dijete uz svoju majku. Majka ga moze zanemarivati, no posto je djecak bio odlican ucenik splitske osnovne skole, omiljen u kolektivu, sportas, dobro socijaliziran cini se da je ta majka jako dobro odradila svoju funkciju majke. Usporedivati to sa zenom koja je ubila svoje dijete je bedastoca. Vec u pocetku sam rekla - djeca se oduzimaju delikventnim majkama. To.sta CZSs nije prepoznao da je ta zena delikventna to je sasvim neka druga prica. A svakoj zeni koja pobjegne od loseg muza skidam kapu! Bolje nego cekat da ih luđak pobaca kroz prozor. Isto tako podrzavam i svakog normalnog oca koji bi pobjegao od lose i nasilne zene i spasio sebe i dijete!

   16. 3. 2019,   22:02
  • Ali osnovno pitanje je koliko bi dobio otac koji bi oteo dijete od majke kao sto je ucinila ona! Zato sto bi muskarac za takvo djelo dobio barem 10-15 godina zatvora. To je razlika. Bez obzira kakava je majka. I ponovit cu tvoje rijeci majka ne moze oteti dijete. Samo me onda zanima kako se naziva ovo sto je ona izvela. Posto nije godinama dozvoljavala ocu da vidi dijete!

   18. 3. 2019,   21:07
  • Muskarac premlati zenu i dobije preksajnu prijavu, siluje dobi 2g zatvora i ti pricas o neravnopravnosti pri kaznjavanju.haha how yes no.

   20. 3. 2019,   04:00
  • Nemojmo mjesati kruske i jabuke, pogledaj malo zakone u svijetu, najteze kazne su za ubojstva i otmice, sve ostalo prolazi sa puno manjim kaznama. Sto se tice silovatelja i nasilnika, da su kazne preblage jesu, ali ponovo se radi o tome koliko je pojedini slucaj izlozen medijima. Ako je u pitanju netko sa zaledjem naravno da ce dobiti kaznu u rangu prelaska preko ceste na crveno svjetlo, s druge strane ako je netko nitko bitan tj. Jura iz naroda moze mu se posrecit pa da zaglavi i 5 godina u zatvoru. Tako da kad pricas o neravnopravnosti u kaznjavanju naravno da postoje pogledaj malo u zadnjih 15 godina pravomocne presude za razna kriminalna djela pa ces vidjeti o cemu govorim.

   20. 3. 2019,   10:08
  • Kazne za ubojstva su manje jer se zene u vecini slucajeva brane od poludjelih muzjaka ili su godinama trpile batine pa pukle. Ako zena iz cista mira ubije musko ili dijete dobit ce kaznu ko i musko. Btw Paravinji je kazna skoro prepolovljena sta dalje reci?

   20. 3. 2019,   12:34
  • Ponavljam naravno postoje izuzeci zbog toga sto se digla prasina (Paravanja, Daruvarac, ona zenska iz Pule ili odakle vec) ali pogledaj i proslost tih razvikanih slucajeva, svi su poznati pravosudju duze vrijeme i opet dobivaju kazne kao da im je to prva. Meni je kolega zato sto je "napao" tipa nozem koji ima crni pojas u karateu i dosje od pola metra, zavrsio u zatvoru na 4 godine, zbog napada hladnim oruzjem, to sto su ovome ruke i noge oruzje naravno se ne racuna (i naravno sto ima zaledje).

   20. 3. 2019,   12:53
 • E a sada pregledati snimke okupljanja za potporu i uhititi sve koji su predvodili masu u nezakonitom djelovanju.

  6. 3. 2019,   18:24
 • Kažu stari ljudi ...Roditelji grožđe zoblju dici zubi trnu...ko shvatio ..shvatio 😡😡

  6. 3. 2019,   17:58
 • Zena je svjesno manipulirala djetetom i s javnoscu a sve da bi umanjila svoje nezakonite i kriminalne postupke. Pored citave komedije koju je izvodila po Hrvatskoj,Italiji i Bosni opet se vratila na pocetak te napokon pocela zaradivati za svoj zivot i postivati zakonske presude. To sto se nadala da ce u hrvatskom pravosudnom balkanskom sustavu naci potporu ako se problem dovoljno intenzivno medijski prikaze bila joj je losa odluka. Da je sustav normalan oduzeo bi joj dijete jer ga je koristila kao oruzje u svom egocentricnom i osvetoljubivom pohodu. Na kraju krajeva sada zivi u Italiji pa ako misli da je u pravu i da je zakinuta neka slobodno tuzi bivsega i neka ide sve do Brisela. Sinu joj je napokon dobro. Dijete ide u skolu ima prijatelje te ima normalan zivot a mama treba poceti raditi da bi sebe uzdrzava. Citava ova situacija jer je htjela vise love od bivsega a on nije budala.

  6. 3. 2019,   22:02
 • Komentari ovdje pokazuju da su žene višestruko veći seksisti od muškaraca. Čast izuzecima.

  6. 3. 2019,   19:27
 • Mozemo mi do besvjesti komentirati tko je u cijeloj prici kriv; majka ili otac, jer vjerojatno su krivi oboje. Ali jedno je sigurno - dijete nije nista krivo a ispasta zbog krivih odluka, tvrdoglavosti i prepucavanja roditelja. To su za njega sugurno traume koje ce ostaviti posljedice za cijeli zivot. Dakle uzalud su njemu palace, dvori, privatne skole, novi prijatelji, hrpe igracaka i sl. U Italiji kad mu sigurno fali njegov stan u Splitu, njegova skola, prijatelji, baka, djed, teta. I sve skupa je zalosno jer on najvise ispasta. Roditelji su u svemu potpuno nebitni jer zbog njih je do svega i doslo.

  15. 6. 2019,   00:00
 • Da je talijanka ne bi bilo tako.ovdje u Italiji muž izlazi iz kuće i ostavlja je ženi i djeci na korist.Ovdje je očito bilo nešto drugo.

  6. 3. 2019,   19:51
 • Drzi se Nina!

  6. 3. 2019,   20:09
 • U načelu ne zamjeram ja njoj ništa. Zamjeram institucijama koje nisu radile svoj posao pa pravo i sud izgledaju kao lakrdija. Bilo bi dobro istražiti kako to funkcionira talijanski sud i kako njegove sadašnje zabrane i restrikcije kontakata s majkom i obitelji nisu štetne po dijete (kod nas bi se tako tumačilo da je obrnuto) i koji je krajnji cilj. Dobro je da se ima gdje zaposliti kako bi se prilagodila da može viđati dijete na način koji očito nije njoj "na ruke".

  6. 3. 2019,   17:59
  • Ona je majka, i nek mi oproste al majka i otac nikad nisu isto. Majcine ruke, majcin osmjeh, majcin pogled nikad nije kao ocev a vi piisite sta god hoceste i udarajte minuse. Al dobro kaze pjesma .. pod majcinim nogama je dzenet( raj).. baravno pravim

   6. 3. 2019,   18:08
  • 100putapitas nebudem ti minuse stiskao ali kao samohrani otac čija je žena preminula pri porođaju prije 4 i pol godine što bih ja sad trebao misliti? Možda sam trebao dati svoju Leicu na posvajanje da ima mater? Ja znam da će njoj mati uvijek faliti i ja joj to nažalost nadoknaditi nemogu. Kad me pita za mater legnem kasnije u krevet i plačem, ne zbog sebe jer ja mater još imam, plačem jer joj nemogu ni približno pokazat kakva joj je bila majka. Trudim se da ima privid normalne obitelji koliko mogu. Svako dijete treba roditelje, a biologija je namjenila dvoje u tu ulogu. Kakvog si ti oca imala neću ni pomišljat s ovakvim komentarom. Jad i bijeda

   6. 3. 2019,   18:19
  • I ja sam malo razočaran odlukama talijanskog pravosuđa. Uvjetna kazna za otmicu i višegodišnju opstrukciju viđanja djeteta s ocem? Odvođenje djeteta u drugu i treću državu bez pristanka drugog roditelja? Na Talijanovom mjestu ja bih se borio da Nina izgubi sva roditeljska prava...

   6. 3. 2019,   18:24
  • Tihomire, nemoj to shvaćati ozbiljno. Vidiš da baljezga gluposti...

   6. 3. 2019,   18:25
  • Ja cu samo kratko podrska ocu lp jer ova ni zasluzila da je kom.. Tihomire vama svu sricu zelim sa vasim ditetom pozz

   6. 3. 2019,   19:00
  • Ne znam Tihomire zašto te tako uznemirio komentar 100puta pitaš pa si agresivan. Da, nećeš moći zamijeniti majku kao što niti jedna mama ne može zamijeniti oca, ali da šiziš jer netko istakne ulogu mame i zbog toga čak vrijedjaš i omalovažavaš, diraš u nečijeg oca je zaista neprimjereno. Mnogo je samohranih roditelja koji se svakodnevno nose sa strahom hoće li uspjeti ublažiti posljedice nedostajanja onog drugog roditelja, to nema veze sa spolom!! U konkretnom slučaju Nine Kuluz sudovi i sustav učinili su i čine dalje nevidjeno nasilje nad dječakom kojem eto uskratiše i baku i djeda čak. Takvom ocu poput Talijana ja ne bih niti nacrtano dijete dala da stavi na zid, a kamoli oduzela dijete majci koja je pobjegla od zlostavljača!

   6. 3. 2019,   19:13
  • 100putapitaš i tihomir29-vas dvoje niste u suprotnosti, Postoji nešto danas jače od razuma što ljudski rod tjera zanemarivati biološke razlike i uloge. Moderno vrijeme ne priznaje hormone. Pretvaramo se kao da smo samo mozak bez raznih žlijezda i organa po kojima smo ipak različiti. Ne pripadam struji krajnosti. Svakodnevno gledamo domaće i strane emisije u kojima se obrazlaže ponašanje pojedinih vrsta životinja. Ljudi imaju nadgradnju tj. razum. Ne znam je li razum dovoljno moćan prevladati žlijezde odnosno iskonsko u nama koje nije društveno omeđeno i uvjetovanost kao razum. Doista otac može voljeti jednako kao majka, iako naš kolektivni razum pokazuje da postotnom majke više vole. No, očeva prsa (njedra), očeva ruka,... jednostavno nemaju biološki ulogu kao. majčina. No, to ne znači da je bilo koja majka bolja od svakog oca. I očevi mogu biti divni, brižnu... Tihomire, tvoj slučaj i ti ne spadate u ono što je 100putapitaš željela reći. Samo nastavi tako, tvome djetetu ne treba majka posvajateljica. To je za one koji djecu vole ali ih zlostavlja ju i ne brinu o njima skoro pa uopće. Bilo da je to otac ili majka.

   6. 3. 2019,   19:58
 • Kako taj talijanski sud diskrominira dijete i majčinu obitelj. Pazi dijete ne smije komunicirati sa bakom i djelom i prijateljima. Šta taj frajer ima lovu da potplati sud.

  6. 3. 2019,   18:21