Obavijesti

News

Komentari 139

'Nisam našla posao, otišla sam u Zadar i tamo prodavala tijelo'

U ljetnoj sezoni u Zadar se vratila s prijateljicom kada je i povećala cijenu. Seksualne usluge naplaćivala je tada od 600 kuna za pola sata do 800 kuna za sat vremena

VIDEO

- Nisam mogla pronaći posao koji bi mi omogućio novčana primanja za normalan život, pa sam se prije pet do šest mjeseci odlučila baviti pružanjem seksualnih usluga  - rekla je 40-godišnja A.F. sa zagrebačkog područja koja je ovih dana na Prekršajnom sudu u Zadru kažnjena novčanom kaznom zbog odavanja prostituciji pod nadimkom „Nova vitka crnka“, piše Zadarski.hr.

Kao "vitka crnka" u Zadar je "trbuhom za kruhom" preselila početkom veljače kada je iznajmila stan na Poluotoku. Nakon što je u „Plavom oglasniku“ objavila oglas pod nazivom „Nova vitka crnka“ sa svojim kontakt brojevima koje je često mijenjala u Zadru je svoje seksualne usluge naplatila neutvrđenom broju muškaraca.

Dnevno je imala dvojicu do trojicu muškaraca kojima je pola sata seksualnih usluga naplaćivala 400 kuna.

- Od zarađenog novca plaćala sam stanarinu i trošila za životne potrebe. Djeci sam kupovala potrepštine, a jedan sam dio davala svom bivšem suprugu i novoj supruzi koji su brinuli za djecu" – rekla je rastavljena majka dvoje djece.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U ljetnoj sezoni u Zadar se vratila s prijateljicom kada je i povećala cijenu. Seksualne usluge naplaćivala je tada od 600 kuna za pola sata do 800 kuna za sat vremena. Novi oglas je glasio: „Zadar! Nova vitka crnka 19 godina!“. Tada je, prema optužnom prijedlogu, stupila u kontakt sa najmanje pet različitih muških osoba.

Uhićena je u policijskoj akciji "Klopka", 9.kolovoza nakon što su dvojica zadarskih "plavaca" lažno preko oglasnika pristali na dogovor: "Može hotel ili tvoj prostor".

Ugovorili su seksualne usluge po cijeni od 800 kuna po osobi, ukupno 1600 kuna na dan, a početni sastanak je dogovoren u 12.30 sati na Branimirovoj obali.

"Prijateljica noći" uhićena je kada su joj policajci u automobilu predali označene novčanice. Nakon što je uhićena zaplijenjena joj je jedna novčanicu od tisuću i dvije od dvjesto kuna. Uz troškove postupka od 100 kuna, sud joj je odredio novčanu kaznu od 764 kune s tim da je dio od 300 kuna smanjen za vrijeme koje je provela u pritvoru.

U izricanju presude kao olakotna okolnost uzeto je njezino priznanje kaznenog djela, te dosadašnja neosuđivanost. Kazna je, kako je istaknuto, određena u smislu specijalne prevencije, da okrivljenica neće ubuduće raditi ovakve prekršaje.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 139
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!