Obavijesti

News

Komentari 18

'Nismo je oteli, samo sam je pitao kad će mi vratiti novac'

'Nismo je oteli, samo sam je pitao kad će mi vratiti novac'
2

Daria (27) i Damira Torbića (49) terete da su 29. ožujka prošle godine oteli Anitu Dražić i njezinu sestru jer je Mariju Mamiću htjela otkriti za navodnu ljubavnu aferu mlađeg Torbića

VIDEO

Ne osjećamo se krivima, rekli su složno na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu Dario (27) i Damir Torbić (49). Ocu i sinu sude zbog optužbi da su protupravno zatočili Anitu Dražić (46) i njezinu sestru Draganu (33) kako bih ih spriječili da se nađu s nogometnim menadžerom Marijem Mamićem i otkriju mu za navodnu aferu Darija Torbića sa suprugom jednog nogometaša.

- Što ćeš ti i kome pričati? - vikao je Dario Torbić na Anitu Dražić 29. ožujka prošle godine oko 13.30 sati u caffe baru Casper u Trakošćanskoj ulici u Zagrebu. Tužiteljstvo tvrdi da je potom bacio u zid bočicu s vodom koja je bila na stolu ispred nje, nakon čega su je Dario i Damir uhvatili za ruke, izveli iz lokala te je, protiv njezine volje, ugurali na stražnje sjedalo BMW-a X6 kojim su se dovezli. Dok je Anita bila u vozilu s Dariom, Damir se vratio u lokal po njezinu sestru Draganu te i nju ugurao u njihov automobil. Kako ne bi mogle pobjeći, zaključali su vozilo i odvezli na područje Sljemena. Tamo su Aniti prijetili da će je politi solnom kiselinom, da će joj stradati dijete i da će se proliti krv. Dario je, navodno, Anitu primio za čeljust sve dok mu nije zazvonio telefon na koji se javio i doznao da ga u Casperu traži policija.

- S ocem sam došao u Casper i uočio sam Anitu koju od ranije znam. Pitao sam je kad će mi vratiti posuđeni novac, a ona je rekla da bude. Priznajem da je između nas tad bilo povišenih tonova. Anita je predložila da odemo negdje u miru porazgovarati pa smo otac i ja s Anitom i njezinom sestrom Draganom neko vrijeme pričali u autu ispred lokala nakon čega smo se razišli. Otac i ja nismo upotrijebili silu niti smo prijetili. Uvjeren sam da je Anita Dražić prijavu izrekonstruirala da se materijalno okoristi. Od supruge nogometaša s kojom sam bio u ljubavnoj vezi nisam želio nikakav novac te sam joj vratio sve što je ostavila u mom stanu - ispričao je Dario Torbić u tužiteljstvu. 

Braniteljica Daria Torbića Željka Pokupec, zatražila je da se kao svjedokinja sasluša nevjenčana supruga Daria Torbića, Marika Tomljanović Kiprijanovski. Marika je osuđivana zbog podvođenja u Splitu i Zagrebu, a u svijet prostitucije uveo ju je otac dok je imala samo 16 godina. Predlagala ju je i obrana Ive Sanadera kao svjedokinju na suđenju u aferi INA-MOL tvrdeći da je nevjenčana supruga Uskokova svjedoka Drage Vidakovića, te da joj je Vidaković priznao da je lagao na sudu.

O tom prijedlogu, kao i o zahtjevu obrane da se iz spisa kao nezakoniti dokazi izdvoje službena zabilježba o dojavi PU zagrebačke, izvješće o postupanju policijskih službenika od 29. ožujka 2016., službena zabilježba o dojavi 1. Policijske postaje Zagreb te izvješće zagrebačke krim policije u vezi analize izslista telefonskih kontakata aktera, sutkinja će odlučiti naknadno. Tijekom postupka na sudu će svjedočiti i nogometni menađer Mario Mamić, sin Dinamova savjetnika Zdravka Mamića te žena zbog čije je navodne afere i došlo do ovog sudskog postupka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...
IZBORNE KALKULACIJE

HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...

Iako se SDSS i Domovinski pokret zasad isključuju iz koalicije, podrška HDZ-ovu Gordanu Jandrokoviću za predsjednika Sabora ne bi trebala biti upitna ni s jedne strane. Time bi HDZ napravio veliki korak i prema vladi...