Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ništa im nije sveto: Udario ga u leđa zdjelicom mačke Kolinde

None Foto: Pixabay/ Screenshot

Nije prvi put da nam je netko ukrao posudu za mačju hranu, ali ove metalne nam je baš bilo žao jer je ne može odnijeti vjetar, rekli su nam zaposlenici parkirališta koji hrane mačke

Posuda za hranu iskrivila se od udaraca. Iz nje se već godinama hrane mačke Kolinda, Lilly i Maja, kažu nam zaposlenici parkirališta ispred splitskog noćnog kluba Vanilla kraj Poljuda.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Ondje se u nedjelju oko 5 sati potuklo nekoliko mladića. Prema videosnimci, nekoliko ratobornih mladića, od kojih nekih skakuću kao da su u boksačkom ringu, drugi s podignutim gardom gledaju koga će udariti. U jednom trenutku nekoliko mladića unosi se u lice drugoj skupini i počinje makljaža. Nekoliko mladića s fantomkama udara šakama drugog mladića u kratkim rukavima, a u jednom trenutku jedan mladić kukavički s leđa udara napadnutog posudom za mačju hranu. Netko od prolaznika koji je vidio makljažu pozvao je policiju.

Kad su policajci stigli, mladići su se razbježali. Jedan mladić kasnije je potražio liječničku pomoć u KBC-u Split, a ondje su utvrdili da je lakše ozlijeđen. Iz splitske policije su nam rekli kako je u tijeku kriminalističko istraživanje.

POBJEGLI KAD JE DOŠLA POLICIJA Šokantna snimka: Tučnjava mladića ispred kluba u Splitu


- Provodi se kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti i identificirali počinitelji - rekla nam je Antonela Lolić iz splitske policije. Neslužbeno doznajemo kako policija pregledava više videosnimki tučnjave koje kruže po internetu. Ako pronađu aktere tučnjave, protiv njih će podnijeti prekršajne prijave.

U sveopćoj makljaži nastradala je i posuda iz koje se već godinama hrane mačke Kolinda, Lilly i Maja.

- Nije prvi put da nam je netko ukrao posudu za mačju hranu, ali ove metalne nam je baš bilo žao jer je ne može odnijeti vjetar - kažu nam zaposlenici parkirališta na kojemu su se mladići potukli. Dodaju da mačke redovito hrane, a da na hranu i vodu dođu i druge mačke lutalice. 


- Mislili smo da je netko ukrao posudu za hranu, no pronašli smo je na kraju parkirališta - kažu zaposlenici.

Komentari (87)
  • Ja ovo ne vjerujem da čitam hahaha

    8. 4. 2019,   22:05
  • iz ovog članka jedino što vrijedi, su zaposlenici koji hrane napuštene mačke. Bravo za zaposlenike!

    8. 4. 2019,   22:18
  • "Ništa im nije sveto"...Uh bisera, ono kad te prebace iz 24 Crne kronike u 24 Show...

    8. 4. 2019,   22:09