Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Nisu mi dali da vidim sina niti da ga čujem skoro godinu dana'

None Foto: Facebook/Alessandro Avenati

Podsjetimo, Cesare Avenati, 8-godišnji sin Splićanke Nine Kuluz i Talijana Alessandra Avenatija, prema odluci suda do daljnjega ostaje s majkom u Splitu.Kuluz je Avenatija nedavno prijavila policiji

Nije mi se dozvoljavalo da ga vidim. Posljednji put, prije srijede, vidio sam ga u ožujku 2017. godine. Nismo se ni čuli, jer kada bih zvao kazali bi mi ili da ga nema, ili da spava, ili da je bolestan. Drugi problem je što Cesare i dalje, unatoč odluci suda, ne uči talijanski, tako da je razgovor telefonom otežan. Kada se vidimo uživo, u direktnom kontaktu, puno je lakše jer razumije sve što mu govorim, iako ne govori jezik države u kojoj je rođen, rekao je za Slobodnu Dalmaciju Alessandro Avenati koji je u srijedu, kada je trebao biti dan ovrhe, došao u Hrvatsku budući je unaprijed kupio kartu i našao smještaj kako bi vidio dijete.

KULUZ PRIJAVILA BIVŠEG "Slao mi je prijeteće poruke i vrijeđao me pred našim sinom"

Podsjetimo, Cesare Avenati, 8-godišnji sin Splićanke Nine Kuluz i Talijana Alessandra Avenatija, prema odluci suda do daljnjega ostaje s majkom u Splitu. Posljednja je to odluka splitskog Općinskog suda objavljena 6. veljače. Kada je Alessandro došao u srijedu po sina, Kuluz ga je prijavila policiji. 

HOĆE LI GA PRIVESTI? Otac došao po Cesarea u Split: Nina Kuluz ga prijavila policiji
- Prijave za obiteljsko nasilje nisu od jučer. Ja sam ga prijavila još prošle godine kad mi je slao prijeteće poruke i vrijeđao pred našim djetetom. Uvijek su mi prigovarali što ga nisam prijavljivala za nasilje, sad sam ga prijavila i opet mi prigovaraju - rekla je Kuluz. PODRŽAO JU Nadbiskup primio Ninu Kuluz: 'Odluke suda legitimne, ali...'
- Ja sam ga prilikom zadnjeg susreta vidio, zagrlio sam ga i osjetio da se trese od straha, a jedan dječak se nikada ne bi trebao tresti od straha. Zaustavimo se i počnimo konačno misliti samo isključivo na njega, dajmo mu oca, organizirajmo se i dajmo mu da ima i majku. U svakom slučaju, vratimo mu radost i veselje. Kako taj dječak može ići u školu i živjeti kao da nema oca, a ima ga, i to oca koji ga želi i traži. Sve u svom životu sam stavio u drugi plan samo da bih mogao biti sa svojim sinom - rekao je Avenati za Slobodnu Dalmaciju.  
Komentari (160)
  • Prema svemu viđenom do sad, žena je teška manipulatorica.

    9. 2. 2018,   07:32
  • Zasto vise ne zatvore ovu zenu i daju dijete ocu...

    9. 2. 2018,   07:26
  • Podrška ocu!!!

    9. 2. 2018,   07:42