Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nisu vidjeli da je trudna: Otišla je na operaciju vena pa rodila

Kako je krupnije građe, medicinsko osoblje nije primijetilo da je žena trudna. Pacijentica se počela porađati u liftu, nakon što je otpuštena iz bolnice poslije operacije vena

Žena iz Novog Pazara u Općoj bolnici 'Studentica' u Kraljevu bila je na operaciji vena prije nekoliko tjedana, pri odlasku iz bolnice počela je rađati, a nitko nije znao da je trudna, pa čak ni ona, javlja Blic

Kako je krupnije građe, medicinsko osoblje nije primijetilo da je žena trudna.

- Pacijentica je poprilično krupne konstitucije i došla je operirati vene. Nitko nije ni posumnjao da je žena trudna, jer je i prije tri mjeseca dolazila kod nas u bolnicu zbog vena. Svih tih dana, dok je bila u bolnici, ništa nije naslućivalo da je trudna, niti je ona nekome rekla – piše Blic, pozivajući se na izvor iz kraljevačke bolnice.

Pacijentica se počela porađati u liftu, nakon što je otpuštena iz bolnice. 

- Njoj je počela curiti krv niz nogu, a onda je bebi izašla i glava. Reagirali smo najbrže, odveli je u salu za porođaje i ona se porodila. Rodila je prelijepu i zdravu djevojčicu - dodao je izvor. Inače, ženi je ovo treće dijete.

U bolnici su potvrdili ovaj slučaj, ali nisu htjeli davati službene izjave zbog obiteljskih odnosa.

- Navodno, pacijentica nije znala da je trudna. Najvjerojatnije su u pitanju poremećeni obiteljski odnosi. U pitanju je bila krupna žena koja nije prijavila da je trudna, a u bolnicu je došla da bi liječila vene - rekli su iz bolnice u Kraljevu.

Komentari (10)
  • Ma dajte molim vas,nije znala da je trudna?! Koga vi pravite budalama? Kakve veze ima sta je debela ovakva ili onakva,sta ta nije osjetila niti jedan pokret bebe? Cisto prodavanje magle,a u pitanju nisu poremeceni obiteljski odnosi nego nesto drugo cini mi se..

    29. 1. 2018,   11:29
  • No i ja imam dijete i uopče neznam odkud mi se stvorilo-ako mi vjerujete!!!!!

    29. 1. 2018,   20:21
  • Poznam i ja jednu trudna je od sinoč i još joj se noge tresu :)))

    29. 1. 2018,   10:49