Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nisu znali da nisu iznad rijeke? Skočili s mosta preko Mrežnice

None Foto: HGSS 4

Trojica ilegalnih migranata skočili su s mosta na rijeci Mrežnici kod Generalskog stola jer nisu vidjeli da nisu iznad rijeke, nego iznad tla. Zaradili su teške ozlijede i trenutno su u bolnici

Višestruke ozljede zadobila su trojica muškaraca, vjerojatno migranata, sinoć u padu s mosta u Keićima kod Generalskog Stola. Muškarci su u padu na tlo zadobili teške ozljede, a jedan od njih i ozljede opasne po život. Dežurni spašavatelji HGSS Stanice Karlovac zaprimili su poziv o stradavanju trojice stranih državljana.

Foto: HGSS

- Na teren je u roku nepunih 5 minuta izašlo 16 spašavatelja s pet vozila koji na mjesto nesreće stižu za 22 minute. U suradnji s djelatnicima Hitne pomoći, JVP Karlovac i djelatnicima MUP-a trojica ozlijeđenih muškaraca su s mjesta nesreće transportirana do vozila HMP u roku 20 minuta. - rekli su iz karlovačke stanice HGSS-a. 

Skoro su poginuli

U karlovačku Opću bolnicu sinoć su oko 22.50 sata dovezena dvojica ozlijeđenih mladića starih 17 i 21 godinu. Mlađi je u padu slomio kralježak, on je s teškim ozljedama zbrinut u službi kirurgije i uskoro će biti prevezen u zagrebačku Kliniku za traumatologiju u Draškovićevoj, dok je 21-godišnjak zaprimljen s ozljedama opasnim po život i nalazi se na Odjelu intenzivne, a njegovo stanje je stabilno. Treći ozlijeđeni prevezen je u Opću bolnicu Ogulin.

Foto: HGSS

Skočili su jer su bježali od policije?

Mladići kod sebe nisu imali dokumente, a pretpostavlja se da su bili dio skupine migranata koje noću ovom rutom pješače prema zapadu.

Prema nekim neslužbenim informacijama, mladići su s mosta skočili i bili u bijegu od policije. 

Komentari (28)
  • Izgleda da ima alternativnih ruta o kojima se ne pise...

    10. 4. 2018,   11:48
  • ilegalni migranti??? dobil išto su i zaslužili a m isad plaćamo izlaz službi na teren...zna viktor orban odakle opasnost prijeti i on je napravio pametno i zatvorio granice

    10. 4. 2018,   11:35
  • Znači granica se prelazi lako.

    10. 4. 2018,   12:54