Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Nitko ne bi jeo banane da ja gledam svaku škatulju'

None Foto: G.Jelavić 5

Moja obitelj je zaslužna da sam ja danas sretan. Znam i da sam bio kriv, oni bi me i dalje volili, kazao je Kristo Laptalo okupljenima na Stradunu

Nitko u Europi ne bi izjio banane kad bih ja pregledavao svaku škatulju, rekao je na Stradunu pred oko 4000 Dubrovčana kapetan Kristo Laptalo. On je nakon 16 mjeseci robije u grčkom zatvoru napokon sletio u svoj rodni grad. Početak slavlja kasnio je gotovo 40 minuta, jer su se Laptalu svi željeli javiti i stisnuti mu ruku. Još je jednom zahvalio 'kolegama' iz zatvora jer, kaže, da danas bez njih ne bi bio u svom Dubrovniku. Također se zahvalio i svima koji nemaju nikakve veze s morem i ne poznaju pomorce, a u velikom su mu broju poslali svoju podršku. Drago mu je da ima puno onih koji su mu vjerovali, kaže, da nije diler droge. Posebno se zahvalio svojim Dubrovčanima, obitelji i svima koji su svjedočili u njegovu korist na grčkom sudu u Patrasu.
- Moja obitelj je zaslužna da sam ja danas sretan. Znam i da sam bio kriv, oni bi me i dalje volili - kazao je Laptalo okupljenima. Dodao je da će učiniti sve što je u njegovoj moći da se ostali naši kapetani zaštite od sličnih nepravdi.

Komentari (16)
  • jesu jadni ti ljudi ,imo si laptalo srece ovaj put,on se prije time bavio-nasi to skrivaju mediji,ne kuzim ja te moreplovce,otkud oni znaju da je ovaj nevin. a dragi moji niti ne izgleda ovaj nevino i posteno,ko onaj u egiptu sta je davno optuzen,im si srece ovaj put.neka si se izvukao..nemma ja nista protiv takvih osobno ali,,,a kako se tek u sudnici prije ljigavo zeni obratio,,,strava

    30. 11. 2008,   18:44
  • Presmiješno... jer tako dočekani nisu bili ni oni koji su nam medalje donosili. Mislim... tko je on uopće? I gdje je prava istina? Bit će opet zataškana? Pa svima je poznato da se na brodovima svašta radi, prevozi i obavlja, al to nikoga nije briga. Nekima je samo važno što je Hrvat i što mu se to dogodilo u inozemstvu... bez obzira bio čist ili ne, a neki su opet tolko glupi i naivni da u svašta povjeruju...pa mislim to je prestrašno. Na kraju krajeva taj čovjek uopće ne izgleda kao nevinašce...I ne bih rekla da ima čistu prošlost...ne, Nikako.

    30. 11. 2008,   19:10
  • svaka cast dubrovcanima.. i btw.nije skatulja,nego skatula!

    30. 11. 2008,   18:26