Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Nitko ne može stati iza izjave Vučića o Oluji pa niti Pupovac'

Komentari (85)
 • Je li ovo pravi trenutak da se u Hrvatskoj poslože stvari na pravo mjesto ?! Šta je najpotrebnije i kojim redosljedom treba pospremati? Čitam komentare na vućkove tirade i ne mogu se načuditi. Netko reče treba pupovca pitati „šta on misli“, gluplje ne ide, pupovac je rekao sve svojom nazočnošću, prije je isto tako bio jasan i glasan, tu nisu potrebna nikakva dodatna pitanja ni „izjašnjavanja“. Meni je bitnije, zašto Plenković to „ne vidi“, kako ga pritisnuti da PROGLEDA? Jedno je sigurno, ugrožena etnomanjiina mora mijenjati svoje zastupnike i glasno se distancirati od ČETNIKA i ZLOČINACA u njenoj sredini. Mislim da je vrijeme zrelo da se postavi pitanje povjerenja Vladi i da se raspišu prijevremeni izbori. Nova Vlada ne smije biti talac srpskih ekstremista......DOSTA JE.

  6. 8. 2018,   13:02
  • A sto se ti ne distanciras od ustasa?Ili Plenki...Ili kraljica?serete tu i glumite moralne velicine a moral vam se u jurnjavi za lovom pogubio.Rusili ste cirilicne ploce,crtali svastike...i slavili ustase i dan danas ih ne svi slave a elita suti.igraju se sa vama ping-ponga.Smeta vam Pupi...izbacite ga onda...proterajte iz Hrvatske..Poceli ste cak i po Srbiji crtati ustaske simbole....I dobro vam je rekao Vucic.Za bolje niste a civilizacija daleko..Posaljite notu Beogradu da Vucko ima cime guzicu obrisati..

   6. 8. 2018,   16:07
  • Ovaj vjerodostojni prevrtljivac, izdao je svoje birače i prodao se malokrvnom dezerteru za judine škude , postao je koalicijski partner malokrvnom i Pupiju , jedva je dočekao da malikrvni istjera mostovce i umjesto mostovaca uzme Pupija kao saveznika u uništavanju svega što je preostalo od lijepe naše . Živio kradeze , živio Pupi , živio Vrdavi .

   7. 8. 2018,   08:51
 • Vucic je kontiunitet nacionalističke i agresivne Srpske politike još od Slobodana Miloševica koji je krajem osamdesetih prvi poceo da krši ustav SFRJ tako što je jednostrano i nasilno ukinuo ustavom zagarantirane Autonomije Vojvodini i Kosovu. Na pokušaj dominacije u SFRJ ostale Republike se bune i tada je Srbija, uz pomoc JNA, i silom pokušala sprijeciti ostale republike u legitimnoj težnji za osamostaljenjem tako što ih je sve vojno napala u njihovim Republikama, a pod maskom tobožnje zaštite Srpskih manjina u tim zemljama. Danas Srbija umjesto da se suoci sa prošlošcu i da se okrene buducnosti i suradnji sa svima ona i dalje glavom u pijesak poput Noja ne želi vidjeti niti prihvacati bilo kakvu odgovornost za ratove, za zlocine i za raspad bivše Jugoslavije. Dok u Srbiji na vlast ne dođu neke mlade anacionalno i neideološki orijentirane snage, na Balkanu mira sa njima nikada nece biti. Dotad svi mi nesrbi bis e trebali držati zajedno da osujetimo bilo kakav pokušaj ponavljanja njihove agresije na naše zemlje kao one devedesetih.

  6. 8. 2018,   12:03
  • Pozdrav iz Srbije,samo da vam kažemo da mi Srbi zelimo mir sa Hrvatima ali ova budala od precednika Srbije Aleksandar Vucic najveci spekulant koji je dosao na vlast velikim malverzacijama.Stalno u novinama pravi dramu oko vas izmišlja gluposti za Kolindu a Vasa precednika je za njega ekspert.U Srbiji se nikad dore nezivi mladi na sve strane beze godišnje 20000 mladih odlazi na zapad prosečna primanja su manja od 300e posao Mozes samo da dobiješ ako imas vezu i njegov si clan partije primer radno mesto specijaliste Anestezije u KCNiš je 15000e a njegova plata je 800e mesecno pa najbolji lekari iz Srbije odlaze na zapad e da bi to sakrijo Vucic stalno napada Hrvate i stalno izmišlja neke ratove da drži stanovništvo u tenziju koje je i onako u velikoj bedi i 50godina je iza Hrvacka i Slovenije.Tako nemojte Hrvati da se ljutite na Srbe je pravi Srbi Zele mir s vama i ekonomsku saradnju ali nemogu da dodaju od ovog Cetnika koji jase ovu Srbiju od vreme Miloševića.

   6. 8. 2018,   12:44
  • Gjergi, Srbi se ne mogu suočiti s prošlošću, a mi veličamo fašizam dok se cijela Europa kategorički ograđuje od toga??????

   6. 8. 2018,   12:58
  • Ne ljutimo se mi na prave srbe nego na one koji godinama glasaju za ove ekstremiste koji vas vode ravno u ponor. Jednom kada vi sredite stanje u svojoj kuci i kada se sve smiri iznenadit ces se kako cemo se mi civilizovano i ljudski a nadasve prijatelski ponašati prema vama.

   6. 8. 2018,   13:02
  • Tko veliča fašizam? Te konstatacije su samo u glavama određenih interesnih grupa u Hrvatskoj koje žive od borbe protiv imaginarnog neprijatelja.

   6. 8. 2018,   13:14
  • Neprijatelj države je onaj tko ju pljačka i tko raseljava Hrvate

   6. 8. 2018,   13:28
 • Pupovac je prevaga u vladi,njegova ruka da se sruši srušena je vlada. Dakle što bi bilo da neki Hrvat dovede u pitanje Bljesak i Oluju? Dali bi se njega udaljilo iz vladajučih ili? Dali smo toliko licemjerni da smo spremni ponizit domovinski rat i time branitelje samo da bi nam Vućićev potrčko državlast?? Naravn oda jesmo jer narod je tako izabrao! Narod bira HDZ koji koalira sa onima koji su rušili naše domove. VJERODOSTOJNO.

  6. 8. 2018,   12:14
 • Trebate jednom jasno ako imate .uda zatražiti od Pupovca da se jasno izjasni,pošto je zastupnik u saboru,,,da li se bori za prava Hrvatske ili Srbije.Na dvije stolice ne može sjediti.

  6. 8. 2018,   12:02
 • od tolikih političara u hrvatskoj koji su mogli dati izjavu o vučiću daje najveća tuga, jad i čemer

  6. 8. 2018,   12:08
 • Sve sto Hrvatska mora uciniti je protjerati srpske diplomate iz Hrvatske i uvesti vize za srbe

  6. 8. 2018,   21:40
 • ...a Srbija je htjela Srbiju bez Hrvatske... to je Vučić samo malo zaboravio nadopuniti svoju rečenicu.

  6. 8. 2018,   12:42
 • Dobro....i da li gospon Vrdoljak imate namjeru nesto poduzeti? Npr prisiliti HDZ da preispita koaliciju s Pupavkom? Ne. Zato ne trosi zrak bezveze

  6. 8. 2018,   13:20
 • Pod hitno ukinuti plaćanje svih manjina i njihovih predstavnika iz državne kase. Jeste li manjina radite na očuvanju svojih običaja, ali na svoj račun. Država pomaže onoliko koliko Vam pomaže i matična država, ni lipe više. Pa da vidimo te velike manjince kako rade i žive. Uvesti nešto kao šta je u Mađarskoj.

  6. 8. 2018,   18:19
 • A iza kojih ti razdjeljnika možeš stat šako jada gori si lopov od četnika i svih srba zajedno ....sto ste vi političari pokrali rat nas nije toliko sj......

  6. 8. 2018,   12:01