Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nitko ne želi pepeo monstruma koji je u Srbiji pobio 13 ljudi

None Foto: Reuters 5

Urnu s ostacima Ljubiše Bogdanovića (60) s beogradskog groblja Lešće, gdje je 16. travnja u tajnosti kremiran, nitko nije preuzeo. U krvavom pohodu ubio je 13 ljudi

Nitko ne želi urnu Ljubiše Bogdanovića (60) koji je u selu Velika Ivanča u Srbiji u krvavom pohodu ubio 13 ljudi. S beogradskog groblja Lešće, gdje je 16. travnja  u tajnosti kremiran, nitko ju nije preuzeo. Zahtjev za kremaciju potpisao je netko od članova njegove obitelji, a ako u idućih šest mjeseci pepeo nitko ne preuzme prosut će ga u Vrtu sjećanja na beogradskom Novom groblju, piše Alo!.

U tom slučaju na tom mjestu će stajati njegovo ime i prezime, a obitelj urnu može sahraniti i na nekom drugom groblju bez imena, samo s brojem ili oznakom. 

Obitelj je odluku o kremaciji donijela jer nikako nisu željeli da Bogdanović bude pokopan na mjesnom groblju u Velikoj Ivanči.

Podsjetimo, Bogdanović je 9. travnja ubio šest muškarca i šest žena, te dvogodišnjeg dječaka. Sina, majku i susjede s kojima je bio u rodbinskoj vezi ubio je na spavanju hicem u glavu, a nakon toga je pucao u suprugu i sebe. Ona je preživjela napad.


Komentari (29)
  • Neka to istresu u septičku jamu i gotovo,tamo mu je i mjesto.

    3. 5. 2013,   09:31
  • neka ga prospu u kenjalizaciju i riješeno

    3. 5. 2013,   09:30
  • to ljudsko smeće nije vrijedno komentara

    3. 5. 2013,   09:46