Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nitko ne zna kako je vozač koji je pregazio djevojke pobjegao

None Foto: Facebook

Sanjin Sefić je kroz Sarajevo jurio brzinom od 100 km/h i na pješačkom prijelazu pokosio studentice Selmu (21) i Editu (20), pobjegao i zaputio se ka granici sa Srbijom i prešao je

Sanjin Sefić (25) mladić koji je u ponedjeljak oko 21.35 sati na pješačkom prijelazu Golfom usmrtio dvije studentice u Sarajevu u utorak ujutro nešto poslije šest sati prešao je granicu između BiH i Srbije. Za Sefićem je raspisana međunarodna tjeralica. 

MUP Kantona Sarajevo obavijestio je Graničnu policiju BiH da se Sefić sumnjiči da je u prometnoj nesreći u Sarajevu usmrtio dvije osobe, priopćeno je u srijedu iz Granične policije BiH.

Prema informacijama koje je potvrdila Granična polciija BiH, Sanjin Sefić, koji je kroz Sarajevo jurio brzinom od 100 kilometara na sat i na pješačkom prijelazu pokosio studentice Selmu Agić (21) i Editu Malkoć (20), nakon bijega s mjesta nesreće zaputio se ka granici sa Srbijom i prešao je u utorak ujutro na regularnom graničnom prijelazu Uvac, iza kojega je srbijanski gradić Priboj.

To mu je pošlo za rukom iako je Granična policija još u ponedjeljak navečer dobila obavijest od sarajevske policije da se za njim traga. Navodno su mu u svemu pomogle dvije osobe.

Granična policija BiH 11. listopada ove godine pokrenula je interne i druge postupke u cilju provjere postupanja svih policijskih službenika uključenih u obavljanje graničnih provjera Sefića i zaduženih za prijenos informacija i naredbi u vezi sa Sefićem. Protiv svih policijskih službenika za koje bude utvrđeno da su načinili propuste u obavljanju službene dužnosti, bit će pokrenuti disciplinski i drugi postupci i bit će rigorozno sankcionirani o čemu ćemo javnost informirati - navodi se u priopćenju.

Prema još uvijek neslužbenim informacijama mladića su do granice BiH sa Srbijom, dopratili jedan član obitelji i poznanik. Odatle ga je na teritoriju Srbije odvezao taksista iz Priboja, koji je odranije policiji poznat po sličnim djelima. Mediji u BiH pišu da je navodno i otac osumnjičenog Sanjina, istim automobilom kojeg je u ponedjeljak navečer vozio njegov sin, prije izvjesnog vremena također skrivio prometnu nesreću.

Sahranili Selmu Agić

U Bugojnu je u srijedu sahranjena Selma Agić koja je stradala u teškoj prometnoj nesreći. Okupili su se obitelj i prijatelji te veliki broj njezinih sugrađana. 

 

 

Komentari (27)
  • A teško podmiti Bosansku i Srpsku policiju, pa ti bi Hitlera pustili za 20 maraka

    12. 10. 2016,   17:13
  • Nikad ne postoji ono "nitko ne zna", ja vjerujem da netko ipak zna...

    12. 10. 2016,   16:57
  • Institucije su šlampavo radile svoj posao i frajer je odmaglio, ali uhvatit će ga kroz nekoliko dana.

    12. 10. 2016,   17:04