Obavijesti

News

Komentari 27

Nitko ne zna kako je vozač koji je pregazio djevojke pobjegao

Nitko ne zna kako je vozač koji je pregazio djevojke pobjegao
1

Sanjin Sefić je kroz Sarajevo jurio brzinom od 100 km/h i na pješačkom prijelazu pokosio studentice Selmu (21) i Editu (20), pobjegao i zaputio se ka granici sa Srbijom i prešao je

VIDEO

Sanjin Sefić (25) mladić koji je u ponedjeljak oko 21.35 sati na pješačkom prijelazu Golfom usmrtio dvije studentice u Sarajevu u utorak ujutro nešto poslije šest sati prešao je granicu između BiH i Srbije. Za Sefićem je raspisana međunarodna tjeralica. 

MUP Kantona Sarajevo obavijestio je Graničnu policiju BiH da se Sefić sumnjiči da je u prometnoj nesreći u Sarajevu usmrtio dvije osobe, priopćeno je u srijedu iz Granične policije BiH.

Prema informacijama koje je potvrdila Granična polciija BiH, Sanjin Sefić, koji je kroz Sarajevo jurio brzinom od 100 kilometara na sat i na pješačkom prijelazu pokosio studentice Selmu Agić (21) i Editu Malkoć (20), nakon bijega s mjesta nesreće zaputio se ka granici sa Srbijom i prešao je u utorak ujutro na regularnom graničnom prijelazu Uvac, iza kojega je srbijanski gradić Priboj.

To mu je pošlo za rukom iako je Granična policija još u ponedjeljak navečer dobila obavijest od sarajevske policije da se za njim traga. Navodno su mu u svemu pomogle dvije osobe.

Granična policija BiH 11. listopada ove godine pokrenula je interne i druge postupke u cilju provjere postupanja svih policijskih službenika uključenih u obavljanje graničnih provjera Sefića i zaduženih za prijenos informacija i naredbi u vezi sa Sefićem. Protiv svih policijskih službenika za koje bude utvrđeno da su načinili propuste u obavljanju službene dužnosti, bit će pokrenuti disciplinski i drugi postupci i bit će rigorozno sankcionirani o čemu ćemo javnost informirati - navodi se u priopćenju.

Prema još uvijek neslužbenim informacijama mladića su do granice BiH sa Srbijom, dopratili jedan član obitelji i poznanik. Odatle ga je na teritoriju Srbije odvezao taksista iz Priboja, koji je odranije policiji poznat po sličnim djelima. Mediji u BiH pišu da je navodno i otac osumnjičenog Sanjina, istim automobilom kojeg je u ponedjeljak navečer vozio njegov sin, prije izvjesnog vremena također skrivio prometnu nesreću.

Sahranili Selmu Agić

U Bugojnu je u srijedu sahranjena Selma Agić koja je stradala u teškoj prometnoj nesreći. Okupili su se obitelj i prijatelji te veliki broj njezinih sugrađana. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso, parkirali u hangare vojarne. Kreće svečani program
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso, parkirali u hangare vojarne. Kreće svečani program

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa