Obavijesti

News

Komentari 31

Njegovateljica izudarala ženu s Alzheimerom: 'Užasno smrdiš!'

Njegovateljica izudarala ženu s Alzheimerom: 'Užasno smrdiš!'

Gina Owen (46) u dnevnu sobu svoje kuće postavila je skrivenu kameru kako bi provjerila kako se prema njezinoj bolesnoj majci odnosi njegovateljica Stacey George (47). Šokirala se snimkom

VIDEO

Kći 78-godišnje žene koja boluje u Alzheimerove bolesti zaprepastila se gledajući uživo preko mobitela kako joj njegovateljica u njezinom domu u britanskom Ketteringu udara nemoćnu majku, viče na nju i govori joj da smrdi. 

Gina Owen (46) u dnevnu sobu svoje kuće postavila je skrivenu kameru kako bi provjerila kako se prema njezinoj bolesnoj majci odnosi njegovateljica Stacey George (47), inače zaposlenica njegovateljske tvrtke Mega Care. Ostala je bez teksta kada je vidjela da George ženu udara po rukama, a onda s nje agresivno povlači deku kojom je starica pokrila gole noge. 

Ginina sestra Mandy iz kuće je izašla samo deset minuta prije nego je njgovateljica počela torturu. 

- Bože, kako smrdiš - čuje se kako govori bezosjećajna George. 

POGLEDAJTE VIDEO

Gina zatim dolazi i odmah suočava njegovateljicu s onim što je vidjela. 

- Stace, moram ti odmah reći da sam postavila kameru i vidjela kako jutros udaraš moju majku i oduzimaš joj deku. Čula sam i da si joj rekla da smrdi. Molim te da odmah odeš - kazala joj je razočarana Gina koja je incident dojavila i Mega Careu. Tvrtka je Stacey George odmah otpustila no policija joj je izdala samo opomenu iako je priznala što je učinila. 

Majčino stanje se popravilo

Gina i Mandy za majku brinu vikendima dok im je preko tjedna potrebna njegovateljica nakon što im je 2015. preminuo otac. Da je majka izložena napadima posumnjale su nakon što je počela odbijati i njihovu pomoć. Postavile su nekoliko kamera u kuću i otkrile zlostavljanje. 

- Isprva smo mislile da se bolest pogoršala pa da zato odbija asistenciju. No drugi njegovatelj savjetovao je da postavimo kamere i dobro da smo to učinile - kaže Gina čijoj se majci nakon prekida suradnje sa Stacey stanje značajno poboljšalo. 

Direktor Mega Carea Winner Lawal rekao je kako su u tvrtki 'duboko razočarani' te da je svo njihovo osoblje obučeno po licenci koju je odredila Komisija za kvalitetu skrbi, piše Daily Mail

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.