Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Njegovi konji šokirali Hrvatsku, a sada mu se zapalila radionica

None Foto: Zagorje International

ZAGORJE: Na stolarskoj radionici Josipa Tuđe sinoć oko 22.30 sati izbio je požar. O bivšem televizijskom voditelju prethodnih se dana pisalo zbog slika izgladnjelih konja

Sinoć oko 22.30 sati izbio je požar na stolarskoj radionici, odnosno tvornici namještaja 'Moj Oreh usluge' u Ptičekovoj ulici u Oroslavju u vlasništvu Josipa Tuđe.

Kako je za Zagorje International rekao zapovjednik Zagorske javne vatrogasne postrojbe Dražen Sinković, požar im je dojavljen u 22.32 sata i na intervenciju su odmah stigli Zagorska javna vatrogasna postrojba iz Zaboka i DVD Oroslavje s dva navalna vatrogasna vozila i 20-ak vatrogasaca, no vatra je uništila gotovo cijeli objekt.

Požar je ugašen oko 0.30 sati, a organizirano je cjelonoćno dežurstvo.

Nasreću, ozlijeđenih osoba nije bilo. U tijeku je očevid, nakon čega će se znati i uzroci požara.

Foto: Zagorje International

Prethodnih dana pisalo se o zanemarivanju i izgladnjivanju konja istoga vlasnika u 'Štalici' na hipodromu u Mokricama pokraj Oroslavja, čije su slike dospjele u javnost. Josip Tuđa kazao je tom prilikom kako je konje uslikao njegov radnik te da su konji zapravo otrovani. 

konji, oroslavlje | Autor: Zagorje International Foto: Zagorje International

Veterinar Mladen Jemeršić iz Zlatar Bistrice izjavio je da konji kod njega na pregledu nisu bili zadnjih godinu dana. Kako neslužbeno doznajemo, veterinarska inspekcija iz Donje Stubice preuzela je taj slučaj.

Na Jabuci TV Tuđa je vodio emisiju ‘Groznica subotnje večeri’. Državi osobno duguje više od 3,5 milijuna kuna poreznog duga, a njegova tvrtka Oreh u stečaju više od 635.000 kuna. Zbog izgladnjivanja konja prijeti mu šest mjeseci zatvora.

Komentari (44)
  • Dužan 3.5 mil poreza i još firma 635 000 kn....i nikome ništa....aaalllooo porezna...poznajem jednu bakicu koja nije platila tv pretplatu....

    4. 4. 2017,   09:38
  • zato je Hrvatska vlada odvratna zakon na nuli narod koji radi krvavo i dalje pati samo radi ovakvih ljudi.

    4. 4. 2017,   09:52
  • Neko sve smije a netko u bajbuk za 200 kn

    4. 4. 2017,   09:37