Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Njemačka policija na granici kod Hrvata našla dva pištolja

Policajci su tzv. plinske pištolje našli tijekom kontrole putnika u 2 sata ujutro na odmorištu Donautal-West. Budući da pištolji nisu imali potrebne dozvole, policajci su mladiću oružje oduzeli i pokrenuli su istragu

Službenici granične policije u Passau su u utorak pronašli dva pištolja za zastrašivanje u prtljazi Hrvata (19) koji je putovao autobusom prema Austriji. 

Pištolji nisu imali oznake Saveznog fizičko-tehničkog instituta (PTB) koje prema njemačkom zakonu moraju imati.

Policajci su tzv. plinske pištolje našli tijekom kontrole putnika u 2 sata ujutro na odmorištu Donautal-West. Budući da pištolji nisu imali potrebne dozvole, policajci su mladiću oružje oduzeli i pokrenuli su istragu.

Injured after shooting in front of Shisha bar I VIKAO PROTIV STRANACA Hrvat u Njemačkoj pozdravljao sa Sieg Heil pred policajcima

Mladić je rekao policajcima da je pištolje prenosio umjesto prijatelja pa su pokrenuli još jednu istragu vezano uz to što je mladić rekao, piše Fenix Magazin. 

Komentari (11)
  • Navodno nisu Hrvati već imaju samo kupljene Hrvatske putovnice !

    26. 9. 2019,   11:36
  • Nasli su dva samokresa. Mogu se izvlacit da su pripadnici lgbt terminala s otoka Krka, i da su im to bila erocka pomagala, naime, samo su se kresali.

    26. 9. 2019,   11:52
  • Trebao je reći da je znanstvenik i ne bi imao nikakvih problema...bježi od rata ustaša, četnika i partizana...

    26. 9. 2019,   12:09