Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Njena mračna slovenska duša uskoro će isplivati na površinu'

None Foto: CARLOS BARRIA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL 2

Britanska glumica Helen Mirren, feministkinja bez dlake na jeziku te glasna kritičarka Donalda Trumpa, u razgovoru za američki ženski časopis Allure nije poštedjela ni Melaniju i Ivanku Trump

Slavna Oskarovka koja je nedavno proslavila 72. rođendan, pojavila se na naslovnici najnovijeg broja Allure za koji je govorila o politici, obitelji Trump, o svojoj mladosti, starenju....

Kritički se osvrnula na ulogu Melanije i Ivanke Trump, kazavši da ni jedna ni druga, kao prva dama i kao prva kći ne čine apsolutno ništa kako bi zaustavile Donalda Trumpa u njegovim kontroverznim političkim potezima, prenosi časopis People. 

Actor Helen Mirren walks before receiving an honorary degree during the commencement ceremony at the University of Southern California (USC) in Los Angeles | Autor: Patrick T. Fallon/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: Patrick T. Fallon/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Komentirala je snimku na kojoj je Melanija odgurnula ruku svojega supruga. 

- Gledala sam tu snimku i pomislila da je ona jedna od najmoćnijih žena u svijetu jer ga može srušiti. To je zamalo i učinila... i to samo jednom rukom. Jasno mu je dala do znanja da je ne dira. Znate, ja sam porijeklom iz istočne Europe, a mi imamo mračne duše. Vidjet ćete, ta mračna slovenska duša uskoro će isplivati na površinu - rekla je Mirren. 

Glumica je bila puno oštrija prema Trumpovoj ljubimici, najstarijoj kćeri Ivanki i njezinoj nedavno objavljenoj knjizi "Women Who Work" (Žene koje rade).

Priznala joj je retoričke vještine, uz opasku da je sadržaj Ivankinih riječi i govora isprazan. 

- Njezina knjiga nema veze s tim kako većina današnjih žena uistinu živi. Savjetuje im da si priušte vrijeme za sebe kako bi, primjerice, otišle na masažu i meditaciju. Ma dajte, molim vas - komentirala je slavna glumica. 

Za vrijeme predizborne kampanje Trumpa je nazvala "dinosaurom koji je neprijateljski raspoložen prema ženama".

Komentari (30)
  • Oplela Helen Mirren, dežurna dušebrižnica koja se proslavila gurajući svoje sise u prvi plan 70ih. Feminizam na najjače.

    16. 8. 2017,   12:52
  • Kad to tvrdi Ruskinja.......

    16. 8. 2017,   15:12
  • Ilena Vasiljevna Mironova

    16. 8. 2017,   19:55