Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Njezina najbolja prijateljica je bila muško, ali i njezin suprug!

None Foto: Profimedia 3

V. Britanija: Claire je bila udana za Marcusa. On joj je 2012. godine rekao da želi promijeniti spol. Sada se zove Celeste. Claire i Celeste sada zajedno traže dečka

Claire i njezin suprug koji je sada žena i zove se Celeste su najbolje prijateljice i zajedno izlaze u klubove i traže sebi savršenog muškarca. 

Claire (41) i Marcus (37) Atkins iz Velike Britanije vjenčali su se 2006. godine i imaju troje djece. Kad su se prestali seksati i kada je Marcus počeo piti, Claire je mislila da ju suprug vara. Godine 2012. joj je rekao da želi živjeti kao žena. Marcus, bivši građevinar, prodao je svoj motocikl kako bi si platio operaciju grudi, počeo je uzimati hormone i promijenio je ime 2013. godine. Par je odlučio nastaviti živjeti zajedno. Claire i Celeste su najbolje prijateljice. 

Zajedno idu u šoping, izlaze i traže muškarce. Celeste je u prosincu prošle godine bila na operaciji promjene spola. 

- Sada se možda i bolje poznajemo nego dok smo bili u  braku. Izlazimo uglavnom vikendom i jako nam je zabavno - kaže Claire. Dodaje kako se međusobno podupiru te žele da i jedna i druga budu sretne. 

- Svatko tko želi biti u vezi sa mnom mora razumjeti i prihvatiti Celeste i njezinu prošlost. Marcus i Celeste su dvije potpuno različite osobe. Celeste je prijateljski raspoložena prema svima - objašnjava Claire. Claire i Marcus su se upoznali 2005. godine. godinu dana su se vjenčali i kasnije su dobili dvoje djece, a s njima živi i Claireina kći iz prvog braka. I djeca podupiru  odluku Celeste. 

'Bavila sam se motociklima, a htjela sam jahati ponije'

- Dugo sam se borila sa samom sobom. Uvjeravala se da sam muškarac. Bavila sam se muškim stvarima kao što su motocikli, a zapravo sam duboko u sebi htjela jahati ponije. Bila sam prestravljena jer nisam znala što će reći Claire i djeca. Jednu sam se večer napila i rekla ono što sam htjela reći, da sam žena i da sam rođena u pogrešnom tijelu - kaže Celeste. Par ima dvije kćeri stare 15 i tri godine i sina starog devet godina, piše Daily Mail.

- Prestali su me zvati tata nakon što sam im rekla da me zovu samo Celeste. I dalje volim Claire jer me podupirala i pomagala mi dok sam se suočavala sa izazovima. Na tome joj ne mogu dovoljno zahvaliti. Ali obje nastavljamo sa životom i ne želim ništa više na ovom svijetu od toga da Claire bude sretna i nađe muškarca kojeg zaslužuje - kaže Celeste. 

Komentari (149)
  • ma daj, bolesno

    5. 2. 2016,   23:11
  • Naprosto odiše ženstvenošću. Možda sam konzervativan al meni ovo nije normalno. Svak ima svoje i nek radi šta hoće al ko je on/ona da bi bio/bila u našim novinama?

    6. 2. 2016,   00:11
  • jadne njihove dice..

    5. 2. 2016,   23:04