Obavijesti

News

Komentari 22

'Njih dvojica bili su kao braća': Ubio je šefa pa pokušao i sebe

'Njih dvojica bili su kao braća': Ubio je šefa pa pokušao i sebe
1

Šok u Niškoj Banji: Dejan Jovanović (42), recepcionar u vili 'DND' ubio je u subotu ujutro svog šefa i vlasnika vile Dejana Dejančića (51). Nakon toga je ispalio sebi hitac u glavu

VIDEO

Dejan Dejančić (51), vlasnik vile "DND" u Niškoj Banji kod Niša, ubijen je u subotu ujutro u toj vili kada je na njega pucao recepcionar Dejan Jovanović (42).

Zaposleni u ovoj vili šokirani su ovim zločinom. Tvrde da su njih dvojica bili "dobri prijatelji, kao braća", javlja Blic.

- Dejančić je bio gazda kakvog samo poželjeti možete. Tri godine sam tu, od otvaranja. S Jovanovićem je bio u dobrim odnosima. Bili su dobri prijatelji, kao braća, a Jovanović mu je bio i desna ruka. U petak smo bili zajedno, pili kavu. Sve je bilo normalno. U 20 sati sam otišla kući, Dejančić za Niš, a Jovanović je ostao raditi na recepciji. Što se poslije dogodilo, ne znam - kaže Danijela Vukić, kuharica u vili.

Motiv ubojstva još nije poznat, ali je najvjerojatnije riječ o ljubomori. Jovanović je poslije ubojstva ispalio sebi hitac u glavu, ali je još davao znake života kada su specijalci upali u vilu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Djevojka osumnjičenog prisustvovala je zločinu. Ona je bila u jednoj prostoriji u vili sa Dejanom Dejančićem kada je upao Dejan Jovanović i pucao dva puta u njega. Nju je pustio van prije nego što je digao ruku na sebe. Što je točno dovelo do ubojstva, još se utvrđuje - rekao je izvor za Blic.

Kako saznaje Blic, djevojka ubojice zbog koje je vlasnik upucan radila je u vili kao hostesa, sobarica i konobarica. U vrijeme ubojstva u vili su bila još dva radnika i dva gosta, ali odmah su izašli, pa je u vili, dok je stigla policija, ostao samo Jovanović koji je prvo pokušao prerezati vene, no kako nije uspio, ispalio si je hitac u glavu.

Hitno je prevezen u Kliniku za neurokirurgiju u Nišu i u teškom je stanju. Istraga bi trebala utvrditi je li ljubomora ili nešto drugo bila okidač za ovaj zločin.

Prijatelji Dejana Jovanovića također tvrde da nije bio sklon nasilju.

- Za tako nešto sigurno je morao imati ozbiljan razlog jer se radi o čovjeku koji je promišljen i ozbiljan - kažu njegovi poznanici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a