Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Njih osam se naguralo u auto, išli su prositi mladu i poginuli'

Troje mladih ljudi je poginulo, a četvero je ozlijeđeno u selu kod Rume u Srbiji i to kada su išli zaprositi mladu. Automobil se zabio u stup, a stravičnu nesreću snimila je nadzorna kamera...

U teškoj prometnoj nesreći kod Rume u Srbiji u utorak navečer poginulo je troje ljudi, a četvero ih je ozlijeđeno. Kamera s lokalnog puta zabilježila je stravične scene sudara.

Prema pisanju Avaza, radi se o ocu (39) i dvojici sinova (19 i 17) koji su krenuli zaprositi djevojku iz obližnjeg mjesta. U automobil se 'naguralo' osam osoba, a jedna je bila u prtljažniku.

Mještani su za Sremsku TV ispričali da se sve odigralo u nekoliko sekundi i da je bilo užasno. 

- Čulo se kao eksplozija. Bilo je grozno, komšije su pokušale pomoći koliko su mogle. Vatrogasci su ih izvlačili iz vozila - ispričala je svjedokinja. 

- Bilo je strašno za gledati. Kažu da su bili tu da prose mladu, poginuli su valjda otac i dva sina, jedan od njih se trebalo ženiti - rekao je jedan mještanin. 

 

Komentari (17)
  • po naslovu se da zaključiti da ih je svih osam poginulo, uglavnom RIP

    24. 4. 2019,   13:48
  • Romi ?

    24. 4. 2019,   14:05
  • Bože dragi ovoliku konfuziju nisam ni ja radio u prvom osnovne kada sam pokušao nešto napisat! Njih 8 u autu i jedan u gepeku je 9. Njih osam se zabili i poginuli-znaci svih osam mrtvi ili...???

    24. 4. 2019,   13:58