Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Njima je 2018. godina bila sretna: Oni su sad milijunaši

None Foto: PIXSELL/24sata

Najviše smo igrali Eurojackpot koji nam je donio i najviše dobitaka. Čak 48,6 mil. kuna. Najveći sretnik dobio je 29. mil. kn, a najviše dobitnih kombinacija igrači su uplatili putem interneta

Hrvatima se ove godine sreća osmjehnula više nego ikad, barem na lutriji. Na Loto 7, 6/45 i Eurojackpotu osvojili smo ukupno gotovo 113 milijuna kuna.

Tome treba dodati i manje dobitke na Bingu od 250.000, i 500.000 kuna. Najveći dobitak osvojio je nepoznati sretnik koji je uplatio kombinaciju putem interneta, a ona mu je donijela 29 milijuna kuna. Drugi najveći dobitak otišao je u Slavonski Brod i to pogotkom 5+1 kombinacije na Eurojackpotu u iznosu nešto većem od 26 milijuna kuna. Najviše dobitnih kombinacija igrači su uplatili putem interneta. Najviše smo igrali Eurojackpot u kojem smo ove godine ostvarili dobitke u ukupnom iznosu većem od 48,6 milijuna kuna. Najčešće izvučeni brojevi u igri Eurojackpot ove godine su bili 4, 18, 23, 33, 46 te dodatni brojevi 10 i 7. Hrvatska je u 2018. ukupno dobila 15 novih milijunaša - 12 na lotu i tri na Bingu. Igra u kojoj je najveća mogućnost za dobitak je Loto 7.

Foto: 24sata/24sata

- Vjerojatnost za dobit u njoj je 1 naprema 6.724.520. Za Eurojackpot je 1 naprema 95.344.200 - kaže asistent s Fakulteta elektronike i računarstva.

Komentari (43)
  • Sve je to laž, svi veći dobici su nestvarni. Zašto se dozvoljava isto, jer ide u državni proračun, a pravo je ionako nestalo, samo prijevare, prijevare, dokle. Jedina opcija je kao u Americi, svi dobitnici, moraju biti javno objavljeni, pa se vidi kada susjed dobije, plati porez, te kupi tri nova auta, normalno sva tri ista auta, za svaki slučaj. A valjda će i kod nas jednoga dana u saboru sjediti normalni i odgovorni ljudi, te će netko postaviti pitanje i regularnosti rada lutrije.

    29. 12. 2018,   23:36
  • Ova vijest je velika laž tj; navlakuša ! navali narode !

    30. 12. 2018,   00:01
  • za eurojackpot još i vjerujem da nije namješten, jer ga organiziraju lutrije više država, i tu bi u prevaru stvarno trebalo biti uvučeno jako mnogo ljudi, iz više država, ljudi iz više kultura, raznih navika i mentaliteta. Stoga za eurojackpot vjerujem da je sve OK. Ali, našima ne vjerujem, i prestao sam uplaćivati naš loto kad mi je jedan znanac ispričao što mu se desilo. On, naime, u denacionalizaciji potražuje veliku, ogromnu lovu, što u živoj lovi, koja mu je nakon 2. svj. rata zaplijenjena djedu, a i neke nekretnine, i plovila. I, teško da će to ikada vidjeti, a zašto, to je duga priča. Međutim, on se bori svim sredstvima (naravno) da bar nešto izvuče, i između ostalog, bio je na razgovoru u jednom ministarstvu, gdje mu je neki visokopozicionirani djelatnik tog min. rekao: "To je ogromna vrijednost, mnoge nekretnine su završile kao društveni kapital poduzeća u pretvorbi, novac ćete isto teško vidjeti, jer smo s Italijom potpisali Osimske sporazume, kojim Italija mora obeštetiti (pa se prebacuje loptica između HR i IT...", itd., itd (duga priča, kako rekoh), pa mu nato ovaj reče: "...ali, možemo vas jednim dijelom obeštetiti... recimo... na način da dobijete 7-icu na lotu". Pita ga ovaj moj: "Kako to? Pa izvlačenje je javno, i transparentno?" Ovaj se samo nasmijao, i rekao: "Ma pustite vi to. Umjesto onog što potražujete, možete, dobiti 7-icu, kad bude jackpot, npr.... oko 2 miijuna €. Mislim da bi se time sve riješilo na obostrano zadovoljstvo." (slijedi dalje...)

    30. 12. 2018,   01:02