Obavijesti

Promo sadržaj

Noć igre - doživite društvene igre na drugačiji način

Noć igre - doživite društvene igre na drugačiji način
1

Ekipa koja je radila hit Kako se riješiti šefa, zaslužna je i za ovu ludu komediju o grupi prijatelja kojima se jedne večeri krenu događati nevjerojatne stvari

Noć igre je komedija s iznimno svježim pristupom; od prve do posljednje scene je snimljen kao akcijski triler, te je pun urnebesnih scena, napetosti i adrenalina. 

Okosnica filma je grupa prijatelja koja se redovito sastaje kako bi zajedno provodili večeri uz druženje i igre.  Te su večeri svima dugogodišnja tradicija, a ujedno i bijeg od svakodnevnih briga, sve dok jedne večeri ne svjedoče događaju koji će im promijeniti život.

Max (Jason Bateman) i Annie (Rachel McAdams, nominirana za nagradu Oscar®), svake večeri organiziraju druženja uz igranje društvenih igara. Prilikom organiziranja jedne od ovih večeri stvar u svoje ruke uzima Brooks (Kyle Chandler), Maxov karizmatični brat. Te će večeri netko od igrača biti otet. U igri su lažni otmičari, lažni policajci ili sve to ipak nije samo igra? 

U rješavanju zagonetki naizgled idilična noć se polako pretvara u pravi kaos iz kojeg se ne vidi izlaz. Nema pravila, nema savjeta; i nitko ne zna tko je i što je na kocki. 

Uz Batemana, McAdams i Chandlera u filmu ćemo gledati Billyja Magnussena, Sharon Horgan, Lamornea Morrisa, Kylie Bunbury, Jessija Plemonsa, Dannyja Hustona, Chelsea Peretti te Michaela C. Halla. Daley i Goldstein su redatelji, a scenarij potpisuje Mark Perez. Producent su John Davis, John Fox, Jason Bateman i Jim Garaventa.

Noć igre, u distribuciji Blitza, možete pogledati u svim kinima od 22. veljače.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.