Obavijesti

Promo sadržaj

Noć vještica: premijera pred punom dvoranom

Noć vještica: premijera pred punom dvoranom
7

Pred punom dvoranom u kinu Kaptol Butique Cinema jučer je pretpremijerno prikazan nastavak kultnog horrora Noć vještica

Ljubitelji horrora u Hrvatskoj mogli su se uvjeriti zašto je film Noć vještica u svijetu do sada zaradio preko 170 milijuna USD i zašto drugi tjedan zaredom drži prvo mjesto na američkoj top ljestvici najgledanijih filmova. 

Partneri premijere Hell Energy drink i Total TV napunili su energijom su a pomalo i prestrašili posjetitelje prije projekcije. Među prestrašenim posjetiteljima našli su se Rene Bitorajac, direktor TOTAL TV-a Ino Cippico, Hana i Tarik Tabaković, Davorin Dretar Drele, Dean Sinovčić i drugi.

HELL Energy drink je jedan od najbrže rastućih FMCG marki na svijetu. Proizvod je dostupan na 4 kontinenta i u više od 50 zemalja. Vodeće energetsko piće u Hrvatskoj. Hell Energy Drink je proizveden u najsuvremenijoj tvornici za proizvodnju pića u Europi, te posjeduje i vlastitu tvornicu za proizvodnju limenki.

Total TV, pružatelj usluge satelitske televizije, u svojoj ponudi nudi preko 300 atraktivnih regionalnih, nacionalnih i svjetskih programa te brz širokopojasni pristup internetu i fiksnoj telefoniji. Odlična ponuda programskog sadržaja i dostupnost usluge bilo gdje u Hrvatskoj Total TV čini omiljenim izborom korisnika. 

Novi Noć vještica, redatelja Davida Gordona Greena, na velika platna donosi vrhunac priče o maskiranoj uhodi Laurie Strode. Ignorirajući kontinuitet prethodnih nastavaka, scenaristi Green i Danny McBride sada radnju smještaju u vrijeme četrdeset godina nakon što je Strode, koju ponovno tumači Jamie Lee Curtis, na Noć vještica izbjegla smrtonosni pohod čovjeka pod bijelom maskom. 

Kako će završiti posljednji susret Laurie Strode i maskiranog ubojice, saznajte u hrvatskim kinima od 1.11.2018. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike
Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!