Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Noćna potraga za pedofilom iz Malče: Drže ga opkoljenog...

None Foto: Espreso.rs

Policija pod punom opremom za noćno traganje krenula je za Ninoslavom Jovanovićem. Djevojčicu koju je oteo pronašli su u dobrom fizičkom stanju te je zbrinuta u bolnici u Nišu...

Za Ninoslavom Jovanovićem, zvanim 'Malčanski berberin', još se traga. Posljednji tragovi odveli su policiju do rodne kuće njegove majke.

- Svjedok je ispričao da je naoružan nožem, a da nije primijetio da ima vatreno oružje. Navodno, kuća iz koje je pobjegao je rodna i napuštena kuća njegove majke, a u njoj je držao i žrtvu - kaže izvor za Kurir. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Jovanović je pobjegao kroz prozor kuće u kojoj je držao otetu dvanaestogodišnju Moniku Karimanović, a jake snage policije su, poslije oslobađanja djevojčice, krenule u veliku potjeru za monstrumom.

On je trenutno u bijegu u selu Pasjača i otišao je u smjeru selu Jasenovik, pišu srpski mediji. Policija zna kuda se on kreće i drži ga opkoljenog, krenuli su quadovima po nepristupačnom terenu.

UŽIVO: ČEKA SE UHIĆENJE SILOVATELJA Devet dana pakla: Mala Monika je iscrpljena, svjesna je svega...

Ninoslav je cijelo vrijeme kod sebe imao mobitel, ali ga sve do jučer nije palio.

- On je jučer u jednom trenutku upalio mobilni telefon i odmah je lociran. Istovremeno ga je jedan mještanin primijetio. Shvativši da je opkoljen i da će biti uhićen, odlučio je pustiti žrtvu i sam nastaviti bijeg - kaže sugovornik Kurira.

Oteta djevojčica je živa, zdrava i pod budnim okom liječnika u KBC Niš. Primljena je na dječji odjel, a s njom je i njena obitelj. Djevojčica će tamo ostati nekoliko dana kako bi joj se pružila adekvatna psihološka pomoć.

Komentari (67)
  • 12 godišnje dijete je maloljetno. Po kojim kriterijima vi skrivate ili objavljujete lice i identitet djece? Kako se kome sprdne tamo u redakciji?

    30. 12. 2019,   08:26
  • Nadam se da će ga uhvatiti rulja da mu presudi.

    30. 12. 2019,   06:40
  • Neće on osvanuti na slobodi,a možda i ne bude živ!!Opet za utehu,hvala mu što ostavi nedužno dete u životu..to se policija i nadala,jer nikad nije ubio nijednu žrtvu...Sad će sa traumama živeti ceo život,i za sve bi bilo bolje da on više ne izadje iz psihijatrijske ustanove,ako ga ostave u životu!

    29. 12. 2019,   23:37