Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nosila jastuk pa tvrdila da joj je banda bebu izrezala iz tijela

None Foto: Screenshot/youTube/Al Rojo Vivo

Kolumbija: Obitelj kaže kako im ništa nije bilo sumnjivo jer je žena imala mali trbuh. Navodno njezin suprug nikada nije dodirivao trbuh te se veselio što će postati otac

Antonela Milena Padilla (37) iz Kolumbije je koristila jastuk napunjen krpama kako bi zavarala svojeg supruga da je trudna. Snimku ultrazvuka isprintala je s interneta. Devet mjeseci je glumila trudnoću, a onda je na dan kada je trebala roditi inscenirala vlastitu otmicu. Rekla je da ju je otela banda i da su joj izrezali bebu iz utrobe.

Tvrdila je da je ujutro otišla u kliniku te da se probudila navečer ispred supermarketa i shvatila da bebe nema u utrobi. Nazvala je obitelj i rekla da ju je napala banda koja krijumčari organe. Obitelj je bila jako zabrinuta za njezino zdravlje pa su ju odvezli u lokalnu bolnicu.

Liječnici su joj prvo povjerovali i pozvali su policiju. No uskoro je postalo jasno da je žena lagala. Iako je test potvrdio da nije bila trudna, ona je i dalje inzistirala na toj priči. Njezin suprug navodno nije ništa sumnjao i vjerovao je supruzi da je trudna. Bio je jako uzbuđen što će postati otac prvi put. Njegova majka kaže da nikada s Antonelom nije išao u bolnicu na preglede. Navodno nikada nije dirao trbuh svoje "trudne" žene.

- Nije nam bila sumnjiva imala je mali trbuh.  Ne znam zašto je lagala, nije to trebala učiniti. Moj sin je bio u različitim vezama no nije imao djece - kaže Antonelina svekrva, piše Daily Mail. Policija razmišlja o tome da ženu prijave jer je trošila javne resurse dok je možda netko zaista trebao pomoć. 

Komentari (3)
  • On je gluplji od nje.

    27. 9. 2018,   20:56
  • A tek one pametne koje rode, a nisu ni znale da su trudne!

    27. 9. 2018,   21:38