Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nova Gradiška: Uhvatili u krađi bicikla, imao je 2,5 promila...

Istragom je utvrđeno da je ukradeni bicikl u vlasništvu 34-godišnjaka, kojemu je i vraćen te mu je policija predala podatke o lopovu radi eventualnog pokretanja privatne tužbe

Sa skoro 2,5 promila alkohola u krvi 22-godišnjak se u utorak navečer u Novoj Gradiški odlučio na krađu bicikla, no uočili su ga policajci i uhitili ga, a bicikl vratili vlasniku.

Brodsko-posavska policija priopćila je u srijedu kako je njihova ophodnja oko 21.30 sati uhvatila 22-godišnjaka kako krade bicikl parkiran ispred kafića.

Priveli su ga u postaju te mu alkotestom očitali 2.48 promila.

Istragom je utvrđeno da je ukradeni bicikl u vlasništvu 34-godišnjaka, kojemu je i vraćen te mu je policija predala podatke o lopovu radi eventualnog pokretanja privatne tužbe.

Protiv lopova policija podnosi optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Iz policije ponovno upozoravaju na recidiviste koji hrvatskim prometnicama, unatoč dosadašnjim prekršajnim prijavama i kaznama, nastavljaju voziti u vrijeme zabrane, bez ili s isteklom vozačkom dozvolom, neregistriranim ili tehnički neispravnim vozilima.

Tako su jučer oko 15 sati u akciji pojačanom nadzora prometa u Slavonskom Brodu zaustavili 35-godišnjaka koji je vozio neregistrirani automobil, i to za vrijeme zabrane upravljanja motornim vozilom.

Ponovno ga očekuju odgovarajuće prekršajne prijave.

 

Komentari (1)
  • Slika kao da su uhvatili nekog cosa nostru, fale jos duge cjevi🤣

    27. 3. 2019,   14:46