Obavijesti

News

Komentari 63

Nova šefica NP Krka u isto je vrijeme bila u HNS-u i HDZ-u

Nova šefica NP Krka u isto je vrijeme bila u HNS-u i HDZ-u
1

Iz HNS-a se Slavica, prema informacijama Večernjeg, iščlanila 15. veljače 2019. godine, odnosno sedam dana nakon što je izabrana za novu ravnateljicu NP Krka

VIDEO

Nella Slavica, nova ravnateljica Nacionalnog parka Krka, koja je i prije tog posla bila na izdašnoj funkciji ravnateljice Studentskog centra u Šibeniku, istodobno bila je članica HNS-a i članica HDZ-a. Prema informacijama Večernjeg lista, Slavica se u HNS učlanila 2003. godine, a u HDZ 13. travnja 2007.

Iz HNS-a se Slavica, prema informacijama Večernjeg, iščlanila 15. veljače 2019. godine, odnosno sedam dana nakon što je izabrana za novu ravnateljicu NP Krka. Nella Slavica je prije SC-a u Šibeniku radila u Jedriličarskom klubu “Uskok” u Zadru i bila je članica tamošnjeg HNS-a. 

Kada su novinari nazvali Nellu Slavicu i suočili je s podatkom da je istodobno bila članica HNS-a i HDZ-a, samo je poručila da je to neka greška te da je ona članica HDZ-a od 2007., a razgovor je završila rekavši: “Žurim na jedan sastanak, čujemo se kasnije”. 

Naravno, više se nije javljala. Da Slavica nije članica HNS-a tvrdili su jučer i u središnjici HNS-a u Zagrebu, no Milan Stojanov, predsjednik HNS-a Zadarske županije, potvrdio nam je da je ime Nelle Slavice imao na popisu zadarskih članova HNS-a. 

– Tu gospođu nikada nisam vidio u stranci, ali ime Nelle Slavice bilo je na popisu zadarskih HNS-ovaca. Ona više nije članica HNS-a, vjerojatno je bila samo pasivan član, a kada se točno iščlanila ne bih znao reći – rekao nam je jučer Stojanov i dodao: – Po statutu bilo koje stranke, nijedan član ne može istodobno biti u dvije stranke, ali tko to provjerava.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.