Obavijesti

Promo sadržaj

Nova splitska oaza za pripadnice nježnijeg spola

Nova splitska oaza za pripadnice nježnijeg spola
19

Iva Šarić, Žanamari Lalić, Ana Čagalj, Andrea Šušnjara, Renata Lovrinčević Buljan, Ines Nosić, Gianna Apostolski i Marija Pirić među prvima su otkrile čari novog splitskog branda

Nakon što je čak petnaest godina bio nezaobilazno splitsko odredište za sve one koji su bili u potrazi za najširim asortimanom intimnog rublja, dobro poznati brand Tre Orsi jučer je svojim poklonicima predstavio potpuni rebranding; od promjene vizualnog identiteta pa sve do promjene čak i samog imena. Naime, od danas sinonim za visoku estetiku, najfinije materijale i vrhunsku kvalitetu izrade postaje Lunaria.

Čari novog splitskog branda među prvima su otkrile Iva Šarić, Žanamari Lalić, Ana Čagalj, Andrea Šušnjara, Renata Lovrinčević Buljan, Ines Nosić, Gianna Apostolski i Marija Pirić, koje su otkrile da i unatoč ubrzanom životnom ritmu, kao i činjenici da ono uglavnom ostaje skriveno iza modnih kombinacija, rijetko kad će izbor rublja prepustiti slučaju. Svatko će posegnuti za savršenim krojem, bojom i materijalom, tim više što se upravo za rublje kaže kako za njega ne postoji kompromis - ono istovremeno mora biti i lijepo i kvalitetno i udobno i zavodljivo.

Elegantno i senzualno donje rublje ima neku posebnu čar. Sama spoznaja kako se ispod slojeva odjeće krije savršeno upareni komplet daje nam osjećaj suptilne zavodljivosti. Lunaria donje rublje krasi sav raskoš različitih modela, među kojima će svatko pronaći onaj savršeni za sebe. Pored donjeg rublja, u Lunaria asortimanu može se pronaći i odličan izbor pidžama, izrađenih od najugodnijih materijala, iz kojih nećete htjeti izaći nakon jutarnjeg buđenja.  

S obzirom na dobro poznat splitski ''osjećaj'' za lijepim i kvalitetnim, Lunaria, na adresi Ul. Ruđera Boškovića 18A (Prima 3) nesumnjivo će u najkraćem roku postati nova oaza pripadnica nježnijeg spola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Goldman Graff je prvi izbor za investicijsko zlato: Sigurnost, kvaliteta i stručnost
PROMO

Goldman Graff je prvi izbor za investicijsko zlato: Sigurnost, kvaliteta i stručnost

Investicijsko zlato sve je traženiji oblik ulaganja u Hrvatskoj. U protekloj godini, prema javno dostupnim podacima, Hrvati su kupili oko 300 milijuna eura vrijednosti u plemenitim metalima

Prihvaćamo li liječene ovisnike u društvu?
PROMO

Prihvaćamo li liječene ovisnike u društvu?

Ključna poruka analize Europskog izvješća o drogama iz 2023. jest „Svugdje, sve i svatko“.
Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu
PROMO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a