Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Novac pao s neba: Obitelji, dobili smo 140.000 kuna!

None Foto: Danilo Pavletić 3

NAGRADNA IGRA 24SATA: Mile Šalov (30) će ispuniti djevojci san i odvesti ju na Maldive. Ilijana Ćosić (55) želi da joj obitelj sve dozna iz novina

Sinovi su znatiželjni, pitaju zašto su me zvali novinari. No sretnu vijest još nisu čuli, kao ni ostatak obitelji. Želim da je saznaju iz novina i iznenade se, rekla je Ilijana Ćosić (55) iz Čavli pokraj Rijeke, koja je na nagradnoj igri 24sata osvojila 140.000 kuna.
- Svaki sam dan kupovala novine kad bih išla na posao, a vikendom se suprug Ivica (57) vozio do prvog kioska udaljenog tri kilometra od našeg doma. Bili smo uporni i vrijedno izrezivali kupone, trud se isplatio - sretna je Ilijana, koja radi kao službenica na riječkom Općinskom poslu. Novac će potrošiti na sređivanje papira za zemljište na kojem će sinovima Tomislavu (19) i Silvanu (13) sagraditi kuću.
Nagradu od 140.000 kuna osvojio je i Mile Šalov (30) iz Marine pokraj Trogira, koji radi u brodogradilištu.
- Javili su mi kolege iz škvera. Bio sam u utrobi broda, ali sam na palubu doletio kao metak. 24sata čitam već godinama, kao i moja djevojka Nikolina - priča Mile, kojemu je novac došao u pravi trenutak jer već neko vrijeme planiraju vjenčanje. No prije toga ispunit će veliku želju djevojke koja obožava putovanja.
- Znam da su joj Maldivi velika želja i odvest ću je tamo. Ne na medeni mjesec, nego i prije - obećao je.

Komentari (9)
  • Svaka čast i čestitke dobitnicima. Hvala Bogu da se i normalnom čovjeku nešto lijepo desi u ovoj \"normalnoj\" situaciji u Lijepoj Našoj. Dobitnici uživajte.

    15. 2. 2009,   10:43
  • Jebote, mi definitivno nismo normalan narod. Dobije lovu i odmah u ispunjavanje želja i snova. Bolje da je te novce uložio u nešto pametno, i još kada prođe kriza onda neka uživa...svejedno, čestitam.

    15. 2. 2009,   11:13
  • Radi u brodogradilištu, a curu vodi na Maldive? Pa o kojoj krizi pričamo, nema krize. Sretno dobitnicima.

    15. 2. 2009,   09:11