Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Novak napustio Laburiste: Ego treba pregazit, ali očito ne ide

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Hrvatski laburisti koji su mandat započeli sa šest zastupnika u Hrvatskom saboru, sada su ostali na samo tri. U srijedu je tu stranku napustio i Mladen Novak

Hrvatski laburisti koji su mandat započeli sa šest zastupnika, sada su ostali na samo tri. U srijedu je tu stranku napustio i Mladen Novak.

On zasad nema u planu priključiti se niti jednom od klubova zastupnika.

- Iskreno rečeno, nemam namjeru, barem zasad, prijeći u niti jednu stranku, ni ne znam neku stranku u koju bi prešao s obzirom na svoja neka razmišljanja - rekao je Novak, koji je iz stranke planirao izaći još polovicom veljače kad je za predsjednicu izabrana Nansi Tireli. Nakon razgovora s njom i bivšim šefom Dragutinom Lesarom ipak je odlučio ostati. Ne zadugo.

'Treba pregaziti ego, ali očito nije išlo'

- Treba pregaziti vlastiti ego i pokušati neke stvari zajedno uskladiti, ali očito da nije išlo jer iza toga se dešavalo već nekoliko stvari kojima nam je dano do znanja gdje smo, što se misli o nama i da se na nas ne računa - zaključio je sada Novak. Prije njega Laburiste su napustili Branko Vukšić i Nikola Vuljanić. U stranci je, uz Tireli i Lesara, ostao Zlatko Tušak. 

Komentari (10)
  • Ajme meni kakvu frizuru ima čovjek !! ahahahha nevjerovatno

    12. 3. 2015,   12:35
  • Eeeeee..... gdje su ona, ne tako davna vremena kad je svakom ko je imalo držao do sebe, svoje časti i morala,, bavljenje politikom, i biti političar,, bilo SRAMOTA?? Zapravo i sad je tako,, samo što se politikom bave oni drugi. I zato Hrvatska je tu gdje je!

    12. 3. 2015,   13:51
  • Laburisti su podigli kredit za izbore kako bi financirali kampanju i 6 svojih članova ubacili u Sabor. Vukšić, Vuljanić i sada Novak su stranku napustili, nisu stranci vratili mandate, ali su ostavili dugove. Moralne vertikale.

    12. 3. 2015,   19:54