Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Novaković: Zajedno ćemo raditi na dizanju digniteta institucije

None Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Novoizabrana predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa obratila se javnosti i poručila kako vjeruje da će s timom 'riješiti izazove i zadaće koje su ispred nas'

Nataša Novaković, nova predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, zahvalila se svima koji su za nju glasovali u Saboru. 

- O predmetima neću razgovarati jer ih još nisam vidjela - kazala je Nataša Novaković, prenosi N1.

- Vjerujem da ću zajedno s timom riješiti izazove i zadaće koje su ispred nas. To nije posao jedne osobe, timski ćemo raditi. Svakako ćemo raditi na dizanju digniteta institucije, a na tome mogu zahvaliti i bivšoj predsjednici, i boljoj regulaciji sukoba interesa - kazala je Novaković.

- Izbor je bio moj da se javim za ovaj posao, to nema veze s HUP-om. Moj posao je bio tržište rada i društveno odgovorno poslovanje i to nema veze s ovim poslom koji ću sada raditi, a naravno da poznajem veliki broj ljudi. Ukoliko dođe predmet u kojem mislim da sam u sukobu interesa, ja ću se izuzeti - kazala je Novaković.

- Ja mogu samo svojim radom dokazati kakva ću biti. Ona je super radila svoj posao i nemam s time problema - kazala je Novaković o Daliji Orešković. Na pitanje je li joj žao što je bila jedini kandidat danas u Saboru, kazala je 'ne'.

Komentari (76)
  • Na pitanje je li joj žao što je bila jedini kandidat danas u Saboru, kazala je 'ne'. Hvala na odgovoru,sve jasno.

    2. 3. 2018,   16:14
  • Nije joj zao sto je bila jedini kandidat. Hahhahahahahahahahahahahhahahaha

    2. 3. 2018,   16:33
  • Kim Jung Un bi bio ponosan na ovakav izbor. Čemu farsa oko izbora sa jednim kandidatom. Kakav je to izbor ? I zašto se ovo zove izbor ?

    2. 3. 2018,   16:23