Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nove cijena goriva: Spremnik benzina skuplji za 4,5 kuna

Spremnik benzina bit će od utorka skuplji za 4,5 kuna, a onaj dizela trebao bi biti jeftiniji za dvije kune. Najavljen je i porast cijene LPG-a, i to za tri kune po spremniku....

Postal Cijene goriva najavio je kako će u utorak doći do promjene cijena goriva. Prema neslužbenim podacima stranice Cijene goriva, spremnik benzina bit će od utorka skuplji za 4,5 kuna, a onaj dizela trebao bi biti jeftiniji za dvije kune. Najavljen je i porast cijene LPG-a, i to za tri kune po spremniku.

U ponedjeljak je najjeftiniji Eurosuper 95 koštao 9,53 kn po litri, cijena Eurosupera 98 je 10,91, Eurosuper 100 košta 10,29 kuna po litri. Najniža cijena Eurodizela je 9,49 kuna, a autoplina 4,9 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tema: Hrvatska

Komentari (23)
  • Kako je isla ona prica s HŽom od prije 2-3 dana....kaznjeni su s 20 i nesto milijuncica kuna...ma ne to nema veze s ovim nema sanse...

    4. 11. 2019,   23:09
  • U cijeloj Europi cijene idu dolje, autoceste su jeftinije, hrana je bolja i jeftinija...u svakom slučaju zdravija. A kod nas? ...drago mi je što ne živim više doma..

    4. 11. 2019,   22:59
  • Ovih dana će benzin i dizel znatno pojeftiniti jer naša domaća sirova nafta , čija je cijena dvostruko niža od nafte na svjetskom tržištu ide van na preradu u moderniziran pogon, a naš zapušteni pogon u srcu Hrvatske vlasnik gasi Tu su uštede, a i naši kažu da je onako kako gazda hoće, a mi nismo gazde. Još kad iz ugaslog pogona odu radnici, derivati tog susjeda će pojeftiniti i mi ćemo profitirati. Kakva cijena više prema stanju tržišta u genovskom zaljevu, kakvi bakrači. Plaćati ćemo prema cijeni gulaša kraj Budimpešte. Mogu nas častiti.

    5. 11. 2019,   07:32