Obavijesti

Promo sadržaj

Nove epizode turske hit-serije 'Žena' svaki dan na RTLplayu

Nove epizode turske hit-serije 'Žena' svaki dan na RTLplayu
2

Prvu sezonu serije „Žena“ pratili su milijuni gledatelja u Turskoj, a borba za opstanak jedne žene i njezine djece odmah je osvojila i srca gledatelja u Hrvatskoj

Nove epizode donose nastavak životne borbe majke kojoj je sreća njezine djece i ljudi do kojih joj je stalo - uvijek ispred njezine.

U ovoj turskoj drami Bahar Çeşmeli (Özge Özpirinççi) udaje se za ljubav svog života Sarpa Çeşmelija (Caner Cindoruk) i potom rađa djevojčicu Nissan (Kubra Suzgun). No tijekom druge trudnoće, noseći sina Doruka (Ali Semi Sefil), u čudnoj nesreći na moru ostaje bez supruga. Život je prema Bahar nemilosrdan i svaki se dan mora boriti za opstanak, a prijatelji je nagovaraju da traži socijalnu pomoć, no ni za to ne ispunjava uvjete. Odjednom se u njezin život vraća majka Hatidže (Bennu Yildirimlar), koja ju je napustila kad je imala osam godina i stvorila si novu obitelj, te joj ponudi prijeko potrebnu pomoć. Bahar ima polusestru Širin (Seray Kaya), ali pokušava je držati podalje od sebe, a posljednji koji ih je pokušao zbližiti bio je upravo Baharin suprug. Širin je istinski zla i ljubomorna na svoju sestru, a poslije će se ispostaviti da je ona kriva za nesreću na brodu. Napeti kraj prve sezone ostavio vas je u neizvjesnosti, a u novoj sezoni čekaju vas uzbudljivi zapleti i novi likovi koji će unijeti dodatni nemir u priču. 

Tajna uspješnosti serije „Žena“ krije se u emocijama i u teškim životnim situacijama koje kod publike izazivaju sažaljenje. Priča o Bahar, samohranoj majci dvoje djece, koja im daruje svoju ljubav i sebe, nasmijava ih u siromaštvu i tijekom njihove velike borbe za život, postala je sinonim za žensku snagu. S Bahar se smijemo i plačemo, njezina djeca oduševljavaju svojim nevinim pogledom na svijet, a Baharini prijatelji Arif (Feyyaz Dumanna) i Ceyda (Gökçe Eyüboglu) postaju utjeha i najveća podrška nesretnoj obitelji. Upravo ti likovi koji proživljavaju stvarne probleme brzo su se uvukli u srce gledatelja i učinili seriju toliko uspješnom. Odabir glumaca uistinu je fantastično pogođen, što se posebno odnosi na glavnu glumicu Özge Özpirinççi, koja je izvrsno dočarala stanje tužne žene i predivne majke i što je najvažnije - uspjela je prenijeti te duboke osjećaje publici koja u potpunosti suosjeća s njom. „Odrastanje u kući punoj ljubavi jedan je od najvećih darova mog djetinjstva i zahvaljujem mojoj obitelji što me u tim godinama toliko napunila ljubavlju da sam i neke loše stvari tijekom života uspjela smireno prihvatiti. Voljela bih da svako dijete može odrastati u kući poput moje, ali neki, nažalost, nisu te sreće - baš poput malenih anđela Nissan i Doruk kojima sam utjelovila majku i s kojima sam se povezala čim smo se upoznali“, rekla je Özge. 

Pokretanje videa...

00:12

Serija „Žena“ (Kadin) počela je sa snimanjem 2017. u produkciji MF Yapim, a nastala je prema japanskom originalu „Woman - My Life For My Children“. Zbog velikog zanimanja publike te sadržajnog pomaka od dosad viđenih turskih serija, „Žena“ je već u prvim epizodama postala televizijskih hit pa su snimljene druga i treća sezona. Osvojila je i brojna priznanja od kojih svakako treba istaknuti Tokyo Drama Awards 2018. za najbolju televizijsku seriju, Özge Özpirinççi osvojila je nagradu za glavnu glumicu, a maleni Kubra Suzgun i Ali Semi Sefil za najbolje dječje glumce. „Neizmjerno smo ponosni zbog uspjeha koji je naša serija postigla u Turskoj i što su gledatelji prepoznali istinsku patnju jedne hrabre i ponosne žene“, poručili su iz MP Yapima. 

Registrirajte se besplatno na RTLplay gdje vas čeka kompletna prva sezona i svakoga dana nove epizode turske hit-serije 'Žena'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.