Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Novi detalji o misterioznoj curi: 'Njoj se sigurno nešto dogodilo'

None Foto: Missing Persons of America 2

Tahvo Jauhojarvi i Ilona Kapp stigli su u Italiju nakon što su prepoznali svoju kćer na fotografijama koje su počele kružiti internetom kad ju je netko snimio na ulicama Rima

Embla Jauhojarvi (21), Šveđanka koja već mjesecima živi na ulicama Rima i govori engleski ne želi se vratiti kući s roditeljima.

Roditelji Tahvo Jauhojarvi i Ilona Kapp stigli su u Italiju nakon što su prepoznali svoju kćer na fotografijama koje su počele kružiti internetom jer je netko pretpostavio da bi se moglo raditi o nestaloj djevojčici Maddie McCann.

U srijedu su se susreli s kćeri koja je nestala prije šest mjeseci i sad obija govoriti materinji jezik. Sporazumijeva se samo na engleskom i talijanskom. Njezin otac kaže da je prije odlaska u Italiju, kamo je došla učiti jezik, iz doma uklonila sve svoje fotografije.

- Embla je u bolnici i ne može izaći. Maknula je sve svoje fotografije iz obiteljskih albuma i sa zidova prije nego što je nestala. Iskaznicu za knjižnicu je izrezala u komadiće. Ne znam što nije u redu i što joj se dogodilo. Bila je jako prljava kad smo se vidjeli - rekao Tahvo za Daily Mail.

Foto: Missing Persons of America

Komentari (22)
  • Pa cura mora na liječenje to i ćorav vidi.

    25. 11. 2016,   13:18
  • Malu treba odvresti kuci i pomoci joj da dodje sebi!

    25. 11. 2016,   10:22
  • Od jucer do danas ostarila godinu dana.

    25. 11. 2016,   10:24