Obavijesti

Promo sadržaj

Novi Naturavita okusi oduševili posjetitelje Arena Centra

Novi Naturavita okusi oduševili posjetitelje Arena Centra
1

Naranča s cimetom i kurkumom te đumbir s limunom dva su nova okusa Naturavita čajeva koje su posjetitelji Arena Centra imali prilike kušati prošlog vikenda

Nove okuse, Naturavita je predstavila u posebnim mirisnim kućicama koje su izazvali oduševljenje među svim posjetiteljima. Prostor ispunjen mirisima aromatičnog bilja i voća zainteresirao je slučajne prolaznike koji su se rado zaustavljali kako bi svim svojim čulima mogli potpuno doživjeti nove okuse, a Naturavitina prepoznatljiva zelena boja stvorila je dojam pravog prirodnog okruženja koje je približilo posjetitelje Naturavitinom sloganu – Živjeti s prirodom. Čajeve su pripremale ljubazne i spretne hostese koje su uz otvorenost i smiješak na licu nudile tople napitke za sve zainteresirane. Obiteljska i opuštena atmosfera ispunjavala je prostor Arena Centra, a djecu je oduševio veliki Naturavitin čajnik s kojim su se mogli i fotografirati.

Tople Naturavitine kućice nisu bile ispunjene samo raznovrsnim okusima čajeva koji njen široki asortiman ima u ponudi, već i novim 'kocka' pakiranjima koji su ujedno i prvi takvi na našem tržištu. Naime, radi se o posebnom pakiranju koje je jednostavno i praktično za korištenje, a jedno pakiranje sadrži 10 čajnih vrećica. Osim promjene oblika, novo pakiranje od sada sadrži i dvojezičnu deklaraciju te povećanu vidljivost slova za sve strane i domaće obožavatelje. Spider Grupa u suradnji s Atlantic Grupom, Naturavitine čajeve uspješno nudi i na tržištu izvan Hrvatske te ovakav tip dvojezične deklaracije pomaže boljem razumijevanju svih sastojaka čaja. Ove dvije velike novosti iz Naturavita svijeta, premijerno su predstavljene u četvrtak 12.10. u prostru hotela Esplanade, a već za vikend bili su dostupni za kupnju u prodavaonicama diljem Hrvatske.

Rad, ljubav i priroda odlika su Spider Grupe koja puno truda ulaže u Naturavita čajeve što se može vidjeti kroz kvalitetu koju Naturavita nudi. Njihov slogan «Živjeti s prirodom» najbolje ističe njihovu aromu i okus. Spravljeni od prirodnog aromatičnog bilja i voća Naturavita čajevi uistinu su ukusni napitci s kojima imate osjećaj življenja s prirodom. Već pri prvom okusu možete osjetiti i udahnuti aromu koja će vas ispuniti toplinom u hladnim danima. 

Svi prolaznici koji su se zaustavili kraj mirisnih kućica nisu požalili, već su imali jedinstvenu priliku za odvojiti vrijeme za sebe i svoje bližnje kako bi se opustili i na trenutak odmaknuli od svakidašnjeg užurbanog načina života, a Naturavita se ponosi što je svojim obožavateljima uspjela omogućiti taj trenutak i začiniti ga šalicama toplih čajeva. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.