Obavijesti

Promo sadržaj

Novi okusi najfinijih slastica u gradu: Torterie Macaron

Novi okusi najfinijih slastica u gradu: Torterie Macaron
5

Slastičarnica Torterie Macaron u kratkom je roku osvojila nepca svih sladokusaca! Ono po čemu su posebni je premium sladoled koji se radi po originalnoj talijanskoj recepturi majstora slastičara Gianpiera Melea

U ponudi su i proteinski sladoled od crne čokolade i manga koji imaju smanjeni udio masnoće, prirodni šećer (fruktoza), te ga mogu jesti i svi oni koji imaju intoleranciju na mlijeko jer se radi s vodom. Već dobro poznati voćni okusi borovnica i jagoda, sadrže više od 55% pravog voća te ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla tako sa su vegan friendly.

Slastičari poznate zagrebačke slastičarnice svake sezone razvijaju i nove okuse ostalih slastica, tako da su ovog proljeća predstavili i nove macaronse – borovnicu s finom voćnom kremom i ferrerito s bogatom kremom i lješnjacima. Već poznatim okusima (čokolada, nougat, mango, malina i pistacio) pridružili su tako i novi slatki bademovi kolačići po kojima je slastičarnica Torterie Macaron i dobila ime. Macaronsi su se pokazali kao idealna poslastica za posebne događaje, evente, vjenčanja, te kao omiljeni slatki znak pažnje u neodoljivoj poklon kutiji.

Majstori slastičari već rade na novim specijalitetima za ljeto, pa se već dobro poznatim okusima torti, priključilo i nekoliko novih – egzotična torta mango, lagana torta od limete, te torta jabuka vanilija i orah.

Zahvaljujući kvalitetnim sastojcima i stalnoj ponudi novih okusa, ne čudi da je slastičarnica Torterie Macaron u svega par godina postala jedna od najboljih u Zagrebu (Centr Cvjetni, Avenue Mall, Arena Centar i City Center One West). Dio slatke ponude možete naći i u Leggiero barovima tako da u vrhunskim slasticama možete uživati u Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Puli, Zadru i Splitu. U lipnju ćete njihove slastice moći isprobati na Zrinjevcu u sklopu već tradicionalnog festivala „Slatki gušti“ koji okuplja najbolje slastičare.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sve novosti o Torterie Macaron pratite na Facebook i Instagram stranici, dok njihovu ponudu možete pogledati i na službenoj stranici www.torterie-macaron.com. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive