Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Novi pornić bivših učenika srednje škole opet u Sisku

None Foto: 24sata

Godinu dana poslije u javnost su procurile ostale snimke pornića koji su snimili učenici Srednje medicinske škole. Snimke su vrlo eksplicitne

U veljači prošle godine Siskom su počele kružiti priče da su maturanti Srednje medicinske škole snimili pornouradak na praksi u sisačkoj bolnici. U travnju je policija došla u posjed jedne snimke na kojoj se samo vidjela djevojka u grudnjaku i gaćicama te mladić, koji ju je dirao po grudima. Glavni akteri i snimatelj od škole su dobili opomenu pred isključenje. Tvrdili su da je to jedina takva snimka. Sada, gotovo godinu dana poslije, u javnost su procurile ostale snimke snimljene taj dan s istim akterima. Razlika je drastična, na najnovijim eksplicitnim snimkama vidi se oralni, analni i vaginalni seks, a mogu se razaznati i lica aktera.
Ravnateljica Marica Marinković rekla je da su ti učenici maturirali prošle godine te da škola više nema ništa s njima. Iz policije nisu željeli komentirati najnovije snimke jer ih, kažu, još nisu vidjeli.

Komentari (9)
  • I ŠTO SAD..VIJEST...pitajte novu vladu od koje godine građani smiju imati spolni odnos?? oni nas j--- od rođenja pa do smrti i dobivaju plaću POGLEDAJTE PRIJENOS SABORA ZAR TO NIJE PORNIĆ S JEDNOM RAZLIKOM DA TO GLEDAJU DJECA I U JASLICAMA ILI VRTIĆU

    14. 1. 2008,   17:40
  • Ovo je puno zdraviji pristup nego prije. Sada pogledaš video cure i vidiš jel\' je k čemu. Prije si moral baš stupiti u spolni odnos da bi vidio da to nije to. Obratno vrijedi i za cure, sad bar vide sa čim koji frajer raspolaže. Pametna mladež, svaka čast!

    14. 1. 2008,   17:48
  • Pa dajte nam snimak da mi to proucimo !

    14. 1. 2008,   17:34