Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Novi prodajno-servisni centar Harley-Davidson®

None Foto: 34

Nakon 7 godina uspješnog poslovanja, došlo je vrijeme za novo poglavlje u promociji Harley-Davidson kulture i moto scene u Zagrebu i RH.

Harley-Davidson® Zagreb otvorio je  novi, reprezentativniji prodajno-servisni centar kakav grad Zagreb zaslužuje. 
Novi centar nalazi se na najprometnijoj cesti u Gradu Zagrebu, na adresi Zagrebačka avenija 106, proteže se  na  550 m2 i uređen je sukladno najvišim svjetskim standardima, kako bi ljubiteljima ovog legendarnog branda pružili istinsko i vrhunsko Harley-Davidson® iskustvo. Ovaj novi prodajno-servisni centar je uređen prema zadnjim trendovima u Harley svijetu, a servis najnovijom dijagnostičkom opremom i alatima, te spremno dočekuje postojeće i nove generacije Harley-Davidson® motocikala.


Veliko slavlje uveličao je i zagrebački gradonačelnik g. Milan Bandić simboličnim rezanjem vrpce. Uz brojne Harliste i ljubitelje ovog branda, na otvorenju su bili prisutni članovi Udruge vlasnika Harley motora - Pleter Chapter Croatia.


Inače, Harley–Davidson® prodajno-servisi centar omiljeno je mjesto svih vlasnika i potencijalnih vlasnika Harley-Davidson® motocikala. U ''Harley oazi'' imaju mogućnost razgledati salonske motocikle, svakodnevno isprobati  nove modele te odabrati popratnu opremu koja ide uz image svakog ljubitelja motora. U prodajnom centru, uz motocikle i originalnu H-D opremu i dijelove, dostupan je velik izbor motociklističke i casual odjeće, obuće, razni modni dodaci, accessories i sl. Također, nudi se vrhunska usluga redovnog održavanja, servisiranja, dijagnostike i prerade motocikala, dok će vas ljubazno osoblje savjetovati o svim novim trendovima u svijetu Harley-Davidsona. 


U prodajnom salonu izloženo je dvadesetak modela motocikala koji se nadopunjuju na tjednoj bazi. Sve što zamislite na vašem motociklu, moguće je ostvariti. S obzirom da je misija tvrtke biti najbolji u svemu, servisni stručnjaci i prodajno osoblje redovito se školuju i pohađaju tečajeve koje vode vrhunski instruktori na Harley-Davidson® Universityu u Birminghamu.
Ukoliko želite isprobati voziti Harley-Davidson®, potrebno je samo kontaktirati prodajni centar na broj telefona: 385 1 5634 922 te rezervirati termin probne vožnje.

 

Tema: Promo sadržaj