Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Besplatno osposobljavanje za nezaposlene žene

None Foto: 4

PRIJAVI SE! Besplatno obrazovanje za nezaposlene žene u Zagrebu, Splitu i Rijeci

CALLEGARI,  prva i vodeća škola u Hrvatskoj za obrazovanje u području MODE, MAKE-UPA I DIZAJNA INTERIJERA, za svoju 25. godišnjicu nezaposlenim kreativnim ženama svih dobnih skupina i prethodnog obrazovanja poklanja besplatno osposobljavanje za izradu suvenira - odjevnih predmeta i modnih dodataka. Edukacija će se provesti u sklopu Callegarijevog novog projekta „Lokalno prepoznatljiv suvenir plod ruku kreativnih žena“ sufinanciranog bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

Više informacija o natječaju na: https://www.callegari.hr

 

POZIV MODNIM KREATIVCIMA NA NATJEČAJ ZA MODNE KOLEKCIJE


Za potrebe izrade suvenira – ženskih odjevnih predmeta/modnih dodataka škola Callegari objavila je Natječaj za modne kolekcije inspirirane lokalnim podnebljem, etno motivima, tradicijskim materijalima i tehnikama koje su ujedno dizajnerski atraktivne, moderne i nosive. 
Nagrađene će biti tri najbolje modne kolekcije, a sve modne kreacije odabrane za izradu suvenira intenzivno će se promovirati kroz niz projektnih aktivnosti. 

Više informacija o natječaju na: https://www.callegari.hr


POZIV DIZAJNERIMA I UMJETNICIMA NA NATJEČAJ ZA ORIGINALNI DIZAJN LOKALNO PREPOZNATLJIVOG SIMBOLA GRADA ZAGREBA, SPLITA I RIJEKE


Škola Callegari raspisala je i Natječaj za originalni dizajn lokalno prepoznatljivog simbola grada Zagreba, grada Splita i grada Rijeke. Škola poziva sve zainteresirane dizajnere i umjetnike da osmislite inovativan, destinacijski prepoznatljiv, kulturno – povijesno i estetski vrijedan te ujedno suvremen dizajn simbola grada Zagreba, Splita i Rijeke koji će biti aplicirani na dizajnerske modne kolekcije. 
3 najbolja dizajnerska rješenja (po 1 za simbol pojedinog Grada) biti će nagrađena novčanim nagradama. Također, kroz niz projektnih aktivnosti intenzivno će se promovirati radovi pobjednika, svih finalista Natječaja i sva rješenja simbola koja će se aplicirati na izrađene suvenire – modne kolekcije.

Više informacija: https://www.callegari.hr

 

 

Tema: Promo sadržaj