Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Novi sastanci na Pantovčaku: SDSS i Laburisti ne dolaze?

None Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Doći će Silvano Hrelja (HSU), Dragan Vulin, Ivan Drmić i Josip Salapić (HDSSB), te Radimir Čačić (Reformisti). Na Pantovčak stižu i čelnici sindikalnih središnjica

U srijedu se na Pantovčaku nastavljaju sastanci predsjednice Kolinde Grabar Kitarović s čelnicima parlamentarnih stranaka. Predsjednica je navodno pozvala HDSSB, HSU, Hrvatske laburiste - Stranku rada, Narodnu stranku - Reformiste te SDSS.

Kako javlja HRT, sastanku će se odazvati Silvano Hrelja, čelnik HSU-a, predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin sa saborskim zastupnicima Ivanom Drmićem i Josipom Salapićem, te Radimir Čačić, predsjednik Reformista.

Još se ne zna hoće li na sastanak doći netko iz vrha SDSS-a, dok Nensi Tireli, čelnica Hrvatskih laburista, kaže da ona neće doći jer tvrdi da poziv njena stranka nije ni dobila. 

Također, na sastanak neće doći ni Vesna Pusić, predsjednica HNS-a. No, ona se ispričala jer je u službenom posjetu Sarajevu. Dogovorile su se da će se sastati naknadno.

Uz predsjednike stranaka, predsjednica bi na Pantovčaku trebala primiti i čelnike sindikalnih središnjica. 

Podsjetimo, u utorak se na sastanak odazvao predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, dok premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović na sastanak nije došao niti se ispričao. 

Predsjednici to baš i nije sjelo te je poručila da nikome neće dopustiti da dovodi u pitanje ustavnopravni poredak.

Komentari (171)
  • SDSS se ispričao Predsjednici jer se priprema za proslavu OLUJE

    15. 4. 2015,   11:09
  • Ma daj pročiatjte ove pionirske parole,nisu komentari sa sadržajem samo obične parole,kao da ih je SKJ pisao.

    15. 4. 2015,   10:38
  • Osobno vidim da pobornicima neradnika Mesića i Josipovića, ne paše što je Predsjednica svih Hrvatica i Hrvata pokazala kako se trebalo raditi u zadnjih 15 godina.

    15. 4. 2015,   10:41