Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Novi singl grupe Magistralia pod nazivom 'Spavaj dijete'

None Foto: screenshot/Youtube

Grupa Magistralia istovremeno predstavlja debitantski album "Prije nego me sunce dotakne" te singl i videospot "Spavaj dijete". Glazbu i tekst svih pjesama je napisao vokal Ante Raguž

Grupa Magistralia istovremeno predstavlja debitantski album "Prije nego me sunce dotakne" te singl i videospot "Spavaj dijete". Glazbu i tekst svih pjesama je napisao vokal Ante Raguž, glazbeni producent je gitarist Blaž Hribar, koji je u suradnji s klavijaturistom Matjažem Ravnikarom napravio aranžmane, dok je udaraljke odsvirao Luka Stepančić.

"Pjesma "Spavaj dijete" govori o odustajanju od ideala i snova. S kakvom lakoćom i jednostavnošću ih se odričemo. Kako s godinama sve više shvaćamo da smo bili najsretniji kad smo bili mali i kad smo znali da je sve moguće. Kako nas s velikom uspješnošću uvjere da dječje snove nije moguće ostvariti te kako moramo što prije odrasti i prestati sanjariti o takozvanim "neostarivim" snovima. Ovo je priča o hrabrosti, koja se godinama kao nekad sladoled u malim rukama topi, cijedi i razvodnjava i kako smo tek kao kukavice prihvatljivi u svijetu odraslih." - kaže autor pjesme, Ante Raguž.

Album "Prije nego me sunce dotakne" poslušajte OVDJE.

Tema: Promo sadržaj

Komentiraj, znaš da želiš!