Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Novi Tommy hipermarket na Krku!

None Foto: 6

Ovim putem želimo informirati javnost o otvorenju novog hipermarketa u Baškoj na otoku Krku, na adresi Kralja Tomislava 100, koji je otvoren u subotu, 10.08.2019.

Hipermarket Tommy u Baškoj suvremeno je i funkcionalno opremljen, kako bi kupcima osigurali poseban doživljaj kupovine, uz standardno povoljne cijene koje kontinuirano nudimo. Površina korisnog prostora premašuje 1500 metara četvornih sa velikim brojem parkirnih mjesta za kupce.

 


Ponudu hipermarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno ističemo odjele svježeg mesa, gastronomije, voća i povrća, delikatese i pekarstva sa dnevno svježom ponudom, uključujući i asortiman pakirane svježe ribe.
S ciljem osiguranja bolje funkcionalnosti prodajnog prostora, u hipermarketu su instalirane i 4 brze-samoposlužne blagajne.
U hipermarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentiranost ka održivom razvoju i očuvanju okoliša.


Ova značajna investicija Tommy-ja rezultirala je otvaranjem novih 40 radnih mjesta.


Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommy-ja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude, a ova poslovnica je 11. u nizu prodajnih mjesta Tommy-ja u Primorsko-goranskoj županiji, te treći hipermarket.


Tommy je tržišni lider u maloprodaji u nekoliko hrvatskih županija, a s novim hipermarketom u Baškoj, Tommy dodatno povećava svoj tržišni udio i u Primorsko-goranskoj županiji.

Tema: Promo sadržaj