Obavijesti

Promo sadržaj

Novi Tommy hipermarket na Krku!

Novi Tommy hipermarket na Krku!
6

Ovim putem želimo informirati javnost o otvorenju novog hipermarketa u Baškoj na otoku Krku, na adresi Kralja Tomislava 100, koji je otvoren u subotu, 10.08.2019.

Hipermarket Tommy u Baškoj suvremeno je i funkcionalno opremljen, kako bi kupcima osigurali poseban doživljaj kupovine, uz standardno povoljne cijene koje kontinuirano nudimo. Površina korisnog prostora premašuje 1500 metara četvornih sa velikim brojem parkirnih mjesta za kupce.

 


Ponudu hipermarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno ističemo odjele svježeg mesa, gastronomije, voća i povrća, delikatese i pekarstva sa dnevno svježom ponudom, uključujući i asortiman pakirane svježe ribe.
S ciljem osiguranja bolje funkcionalnosti prodajnog prostora, u hipermarketu su instalirane i 4 brze-samoposlužne blagajne.
U hipermarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentiranost ka održivom razvoju i očuvanju okoliša.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.


Ova značajna investicija Tommy-ja rezultirala je otvaranjem novih 40 radnih mjesta.


Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommy-ja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude, a ova poslovnica je 11. u nizu prodajnih mjesta Tommy-ja u Primorsko-goranskoj županiji, te treći hipermarket.


Tommy je tržišni lider u maloprodaji u nekoliko hrvatskih županija, a s novim hipermarketom u Baškoj, Tommy dodatno povećava svoj tržišni udio i u Primorsko-goranskoj županiji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince