Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Novi trag? Istražitelji su zbog Maddie tajno bili u Portugalu...

None Foto: HUGO CORREIA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL 4

Madeleine McCann je nestala 3. svibnja 2007. godine u resortu u Portugalu gdje je bila na odmoru sa svojom obitelji. Niti dan danas nije pronađena. Postoje različite teorije o njezinom nestanku

Istražitelji koji traže Madeleine McCann su prošle godine nekoliko puta tajno otišli u Portugal, pišu britanski mediji. Bukirali su pet povratnih letova. Scotland Yard je to novinarima potvrdio, ali nisu htjeli reći jesu li letjeli u Portugal zbog istrage slučaja nestale djevojčice.

Madeleine McCann anniversary TRAŽE JE VEĆ 11 GODINA 'Maddie nikad neće naći, njeno tijelo je na dnu jednog bunara'

Odlasci u Portugal bi mogli značiti da istražitelji slijede vrlo važne tragove, tvrde mediji u Velikoj Britaniji. No slučaj je dosad koštao oko 11 milijuna funti i roditelji Madeleine McCann se boje da bi on kroz tri tjedna mogao biti zatvoren.

A computer reconstruction of Madeleine McCann grown old of six years PREKINUO ŠUTNJU 'Zbog Maddie sam izgubio sve, prijetili su mi i zapalili auto...'

Oni misle kako istražitelji upravo tijekom posljednjih posjeta Portugalu nisu pronašli ništa novo. Boje se jer je postavljena nova uprava koja možda neće imati toliko razumijevanja za cijeli slučaj te da neće biti odobrena nova sredstva za istragu.  

10 GODINA OD NESTANKA 'Roditelji su Madeleine stavili u tuđi lijes koji je kasnije spaljen'

Podsjetimo, Madeleine McCann je nestala 3. svibnja 2007. godine u resortu u Portugalu gdje je bila na odmoru sa svojom obitelji. Niti dan danas nije pronađena.

Madeleine McCann anniversary | Autor: Nick Ansell/Press Association/PIXSELL Foto: Nick Ansell/Press Association/PIXSELL

Postoje različite teorije o tome kako je curica nestala i gdje se nalazi. Zadnju od njih je iznio Colin Sutton, bivši policijski djelatnik u Londonu. On vjeruje da je njezino tijelo netko bacio u jedan od 600 antičkih bunara u mjestu Praia da Luz. U jednom su trenutku bili osumnjičeni i roditelji djevojčice.

Postoji i teorija da je Madeleine sama išla tražiti roditelje koji su bili na večeri te da je možda izašla na cestu gdje ju je netko pregazio te se riješio tijela. 

Komentari (20)
  • Ovo je već sumnjiva otmica, nemoguće da počinitelj niti jedan otisak ni trag ne ostavi i da se slučaj vodi toliko godina i koliko je samo novaca utrošeno na to, dok na dan nestane stotine dice i ljudi. Ne postoji savršen zločin kad tad se nešto sazna ovo je izmišljena priča.

    11. 9. 2018,   14:57
  • Koja to upornost roditelja mora biti, tražit dijete punih 11god. bez traga :-((

    11. 9. 2018,   16:03
  • U nasoj državi je nestalo puno toga ali to vam nije zanimljivo

    11. 9. 2018,   14:52