Obavijesti

Promo sadržaj

Novi val nostalgije uz Reebok Classic Rapide

Novi val nostalgije uz Reebok Classic Rapide
10

Dizajniran u eri kada su glomazni potplati, svemirski dizajn i različite tehnologije vladale ulicama, danas je Rapide moderan klasik namijenjen kreativnim individualcima koji biraju i slijede svoj put

Za nadolazeću sezonu jesen/zima 2018., Reebok Classic na scenu donosi inačicu već dobro znanog old school modela Rapide. Dizajniran u eri kada su glomazni potplati, svemirski dizajn i različite tehnologije vladale ulicama, danas je Rapide moderan klasik namijenjen kreativnim individualcima koji biraju i slijede svoj put.

Reebok Classic Rapide lagana je trkačka tenisica modernog dizajna s izvorištem u retro stilu, a dizajnirana s naglašenom estetikom, a ne modnom tehnologijom.

Ova lagana trkačka tenisica inspirirana je originalnim modelom iz devedesetih koju krasi prepoznatljiv vektorski logo u raznolikoj kombinaciji boja, a poseban komfor pruža EVA pjena koja modelu istodobno daje i dozu starog šarma. Gornjište tenisice dodatno je učvršćeno što modelu pruža ljepšu strukturu dok lagana mrežica osigurava fleksibilnost i prozračnost.

Rapide je namijenjen onima koji žive u sadašnjosti, ali iznimno cijene stilove modnih trendova iz prošlosti. Kolekcija odaje počast kulturi devedesetih, desetljeću u kojem su prijeđene sve granice kada su modni stilovi u pitanju.

O novoj Reebok Classic Rapide kolekciji saznaj više na https://reebok.hr/rapide/.
  

Reebok Classic Rapide modeli dostupni su u maloprodajnoj mreži Reebokovih partnera: Shooster, ShoeBeDo, The Athlete’s Foot  i Sport Vision po cijeni od 599,00 kuna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 92 eura, među kojima su kupon za Wolt od 20 €, Lidl kupon od 15 €, Horizont Shop kupon od 15 € te mnogi drugi

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!
U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza
PROMO

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza

Jeste li kad čuli za tihi i održivi luksuz? Ante Vrban, nagrađivani arhitekt iz Šibenika, predviđa da će upravo ti pojmovi postati budućnost u izgradnji.